Канадський Марк Chat
-
Скажіть мені, чи можливо таке?Ми летимо наприклад до Вінніпегу:отримуємо ворк перміт, проходимо медкомісію( кажуть ,що вона там безкоштовна),оформляємось на допомогу, відкриваємо рахунок і т.д.- а тоді летимо до Альберти. Так можна?
-
Не знаю скільки той переїзд буде коштувати. Того й питаємо,прораховуємо варіанти. Наша ціль - невелике містечко,село в Альберті. Тому питаємо людей,які щось підкажуть.
-
Так, о ще щось невідоме для мене.Хелс карта,вона де робиться, в Канаді? Чи десь в Європі. Ви мені вибачте, бо багато чого не знаю.
-
Ми сім'я із 5 осіб: чоловік - 50 ,жінка - 43 ,діти - хлопці - 9 і 15 р., дівчинка - 17 років. Розраховуємо знайти роботу в аграрному секторі, ферма наприклад, дітей відповідно прилаштувати до школи. В ідеалі мало би бути щось на зразок містечка,села. І як можливо без затрат на купівлю- користування авто.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка - В Едмонтоні є курси вивчення/ підвищення рівня англійської мови для адаптації новоприбулим українцям на рівні провінційної програми чи уряду?
-
Маленькими містечко без машини, майже неможливо. Все буде дуже далеко: школа, крамниця, розваги, робота і т.д. в малих містах нема громадського транспорту
-
Збираємось в Альберті.
-
Інгліш не дую спік. Вчимо, рівень початковий. Летіти плануємо в червні, ( хочемо) до того права водійські сподіваємось зробити. Фах мій теперішній не підійде, педагогічна освіта.