Канадський Марк Chat
-
Будемо їхати в Ред Дір
-
Я спілкувалась з працівником дитячого садка у Канаді про щеплення. Вона сказала що їй лише потрібно знати які щеплення були у дитини. Я хотіла перекладати довідку із щепленнями дитини, та вона сказала що це не потрібно, і у них щеплення це лише вибір батьків. Але я знаю , що така політика не у всіх навчальних закладах.
-
Дякую за інформацію!
-
Як ви всі повиїжджали у всіх по троє дітей ?) чоловіки ?
-
😂🤣🤣
-
В кожного своя історія))
-
Це просто, відкриваєш за 1000 гривень робочу візу в Польщу в 2016 році і по цій візі виїджаеш.
-
Ооо а що так можна було? В мене було все по іншому)))
-
В Чехію дорожче було. Не було таких грошей тоді
-
Тобто ви не перебували в період бойових дій ?
-
Я перебував
-
Що це значить?
-
Коли ви там будете працювати й вже жити одне прохання коли чоловіки приїдуть ті хто до самого кінця був з Україною то допомагайте їм й їхнім сім’ям
-
Коли люди запитують: як перетнув кордон, зараз же воений час? Завжди хочеться запитати: а ви не чули скільки МІЛЬЙОНІВ українців змушені були виїхати на заробітки до Польщі та Чехії? Таке враження ніби ніхто не чув про це.
-
Обов'язково буду допомагати.
-
Так як мені допомагали з 15 по 20 на сході так я я буду😊
-
Ті, хто був цей час в Україні, працював і платив податки на утримання армії добре допоміг. Може хтось ще і волотнерив.
-
Добре будемо пам’ятати
-
Доброго дня , Я приїхала в Едмонтон сьогодні як місяц і мені потрібні меблі. будь- ласка під кажіть Сайт або скиньте силку Де віддають безкоштовно меблі.
-
Дякую!
3317/64839