Канадський Марк Chat
-
Доброго дня, хтось відправляв посилки з Польщі до Канади? Цікавить будь- яка інформація
-
Ми отримали без перекладів але у декого , просили переклади. Як правило , то у тих , хто одразу ці документи не додавав в анкету
-
Житло є , роботи повно. Залежить що хочете і що вмієте. З двомовними ( українськими школами ) можуть бути запитання. Але все постійно змінюється. Ми їхали , теж мали інформацію від шкіл , що місць немає , в результаті - знайшлось
-
А ви фантазер ))) ви в Канаді вже ? Яким чином працюючи на складі , з оплатою в 15-18$ , ви збираєтесь легко мати , 4000 ? До податків таку суму , нереально , а після податків , то мрії
-
Не раніше ніж за два місяці до кінця дії продовжують і паралелно подати документи на новий паспорт
-
Можно продовжити термін паспорта після в'їзду в укаїнському консульстві або посольстві. Візу ж отримали вже?
-
Не знаю,чому не впустять? 4 місяці не не 4 дні...мені здається все ок.може хто більше знає і напише пізніше.
-
І такі бувають випадки
-
Від пару тижнів до 8-10 місяців
-
Скільки чекати на візу з Польщі до Канади в середньому ?
-
Я продовжував в посольстві це зайняло 1 день
-
Ребята , подскажите пожалуйста , была информация что получив права в условном Виннипеге , они не будут котироваться в других штатах на постоянной основе ? И мне все равно придется их передавать на месте. Может быть есть у кого то ссылка на гос портал насчёт прав или видео с ответами на этот вопрос . Не смог самостоятельно найти . Спасибо
-
Ну по-перше є купа вакансій на складах зі ставкою 19-20 на старт, а якшо ви працюєте більше року то можна і більше мати, залежить від того чи намагаєтеся ви шось взагалі робити з кар'єрою, може шукатимете з часом нові склади, будете нонстоп шукати нову роботу навіть якшо вже маєте якусь По-друге за нормальною оф умовою за законом канади всі робітники мають право отримувати 150% ставки за надгодини, а значить все шо вище 172 годин буде коштувати 150% від ставки Тобто навіть якшо брати ваші 18 баксів на годину (хоча я певен можна знайти склади де ставка більше, або прокачати скіл і вибити собі підвищення) і мати роботу де доступні надгодини (знову ж таки особисто бачив мільйон вакансій де на складах можна працювати і по 10, і по 12 годин на день), то для 4000 на руки (якшо вважати шо податок буде 20% від брутто, але очевидно шо воно залежить і може бути більше, але я чисто на око прикидаю шоб було зрозуміло, наскільки це все далеко від реальності) треба працювати всього 240 годин на місяць Тобто так, це може і не як два пальці просто, може це не робиться з пів пинка, але це робиться Тим паче як я казав на складах бувають підвищені ставки до 19-20 зі старту А значить 4000 чистими мати цілком можливо, треба тільки пахати і шукати роботу, а також вчити мову Очевидно я це все кажу як людина яка знає шо таке 240+ годин на місяць