Канадський Марк Chat
-
Доброго дня,я Іван мені 23 роки Працюю будівельником ,англійська трохи вища початкового рівня Отримав візу і хотів би полетіти за місяць-два Може хтось порадити якісь вакансії,варіанти роботи в Канаді? Якщо чесно то поки і не вибрав місто куди саме. Дякую за пораду чи варіант!
-
Всі банки приблизно однакові умови так само Ми відкрили в Servus , це не зовсім банк , але я різниці не бачу ))) Два поки безкоштовного обслуговування , критика на 1500$ і бонус в 250$
-
Гаррі Поттер від А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА - любов… але кожна важить по 3 кг - 5 шт вже 15 кг(((
-
Вона ще не закінчилась
-
Добрий вечір, чи є в групі люли які переїхали недавно з Німеччини в Канаду або будуть їхать, відгукніться є питання. Дякую!
-
Виходить на справді , що заважає Так як немає інформації , про що далі , на зараз , а залишилось не так і багато часу
-
Про програму , тут взагалі нуль інформації. Тому ніхто і не знає
-
Десь в середині літа розмовляв з хорошим юристом. Виявляється, CUAED - нічого нового - копія програми для ізраїльтян, під час якоїсь із війн (перша в затоці, чи що). Кого цікавить - гугліть тодішню програму, і як вона змінювалась. Там три етапи було, чи що. Не дивився - мало цікавить. Але, хто на цей потяг не встигає - може бути корисно.
-
Я теж не дуже цікавлюсь зараз Бо мій потяг вже прибув Але люди говорять і інформації немає