Канадський Марк Chat
-
Доброго дня ! Ми з дружиною плануємо летіти до Монітоби, підкажіть будь ласка 5000 канадських вистачить? Поділіться опитом
-
Точно не знаю,але коли ви отримуєте вже візу,то на вашу пошту/сторінку де ви подавились на кан.візу,приходить лист,де пише що ви можете отримати wp,і остаточно це вирішить офіцер вже в Канаді,а також дата дії цього листа,в мене він діє до 2025 тому логічно що дозвіл мають видавати до цього часу ))
-
Німеччина принципова у цьому питанні) У Празі штампи взагалі не дивились, глянули на візу і все (я самостійно чекінилась тому талони вже були)
-
Квитки дивіться у гугл. Просто пишете звідки куди і фільтруєте за потреби. Для покупки переходьте на сайти авіакомпаній
-
У мене жінка чекає обміну паспорта все 2 неділі і ще буду мінімум одна неділя. Для жінки ми будемо подаватись тілько через неділю і вот переживаю щоб встигнути )
-
Добрий день , підскажіть в якому місті можна отримати допомогу з безкоштовним готелем ,та де можна придбати дешеві авіабілети?
-
Знайдіть сторінки по Манітобі!!! Там стільки плюшок 😏
-
Це дорого) Можна знайти за 640-680 доларів з людини, якщо летіти з Чехії)
-
Знайшла білети за 4100 злот з людини, це в середньому нормальна ціна чи можна знайти дешевше?
-
Таких цін я вже не бачила)
-
1500
-
Від 20000 гривень? Зараз мало квитків залишилось і ціни однакові на два місяці вперед через ажіотаж)
-
Повнолітні. Дітям 1700. Чи 1500?
-
🙄 Я щось не розумію... З Варшави з пересадками в середині аеропортів (без зміни, лише пересадка), з тривалістю перельоту близко доби і з ручним вантажем - від 20000. Щось ви не особливо солодкі пропозиції знаходите.
-
Доброго дня.Одноразову допомогу 3000,від скільки років можна отримати
-
Дякую за пораду)
-
але ми обирали 1 пересадку
-
з Бухаресту, бронювали тиждень тому, виліт 4 березня
-
Але до 31.03 ще є час думаю ви точно все встигнете )а в якому місті плануєте вклеювати візу ?
-
Розумію,сама переробляла український паспорт і чекала три тижні майже )
16 Jan 2023, 06:08
33648/64839
13 Jan 2025, 17:32