Канадський Марк Chat
-
А ви що робили вакцину? Від чого?)
-
В Польщі
-
Народ,в кого в кабінеті approve,а віза не прийшла?
-
Погано в батьків з освітою,та статистикою, бо коли після вакцини ви поховаете свое 7 місячне немовля, то заговорите по їншому. Вивчить уважно склад вакцин, а потім пишить несенітницю! Чому у більшості країн є компенсація наслідків вакцин, і в США, навід спеціальна судова система, яка працює тільки з наслідками після вакцин, а в Україні написано, що жодного смертельного випадку, або ускладнень, за всю історію незалежності, немає. Після трагічних єксперіментів зі своїми дітьми, я більше ніяких вакцин не роблю, і в моїх меньших дітей, жодної і діти майже не хворіють, в них пуста медична картка, тільки вагу і зріст до 2 років записували
-
Бреше ваша педіатр, жодні батьки на таке не підуть. А би краще відмовилась від поїздки. Тим більше в Україні можна купити довідку про вакцини, майже всі мої знайомі так зробили. 2т грн і всі вакцини у вашої дитини є,мені також пропонували, але я відмовилась, хочу правди!
-
Знаю особисто, хто виграв гринкарт, и поїхав без щеплення, там потрібно писати пояснювальну записку, чому саме не робишь щеплення і заявку розглядають
-
Сваритися не потрібно, але і антііваксерів, як ви виразились, також принижувати не потрібно, більшість із них, переметнулися, із одного лагеря в іншій, після того, як обпеклись на власному досвіді
-
В Європі, де щеплення є обов'язковим, мої діти ходят в школу, без жодної. Знаю таких і в штатах і Канаді. Потрібно відстоювати свої права, хоча настає такий час, що це буде робити важко
-
Давайте у даному чаті без оцих дискусій про дитячі чи не дитячі вакцини. Будь ласка, це ж не мамський чат. Просто і коротко ці питання можливо обговорювати: ми з вакциною/ми без вакцини що робити для в’їзду до Канади. Не потрібно тут когось вчити кому робити чи не робити дітям чи дорослим вакцини. Це особистий вибір та шлях кожного. Хтось приїхав без вакцини то хай і сидить собі той карантин, хтось купує дитині довідки про вакцини, то хай купують, то їх шлях. Тут ми спілкуємось і допомагаємо є питань візи та прибуття і життя в Канаді . Нещодавно вже було 200 повідомлень про дитячі щеплення, будь ласка, давайте залишимо цей чат про Канаду