Канадський Марк Chat
-
Наприклад на іншій мові
-
Не дали , я на етапі вклейки
-
Ваші дані перевірять ще при здачі біометрії, і виправлять, потім дадуть посилання на кризову форму
-
Так типу того, якщо просто картка то тариф дорожчий, але якщо у вас є родичі тут то під їхнім акаунтом буде дешевше, так багато додатків не працює тут якщо смартфон китайський тобто ксяомі, реалмі, оппо і так далі, самсунг айфон без проблем
-
Ні, не захмарно, саме такі ціни за додатковий багаж(((
-
😂я на етапі вклейки
-
Переробіть. В мене теж таке було.
-
Якщо білет без багажу(одна сумка 8 кг( то все решта рахується як додатковий. Шукайте тоді білет з валізою в 23 кг + ручна поклажа
-
Але це за основний,не додатковий 😢
-
Зрозуміла,дякую !✨
-
Всім привіт ! Потрібна ваша допомога , якщо серед вас є людина яка буде їхати до Едмонтону машиною і зможе взяти з собою 4 (чотири) людини (сім'ю : двоє дорослих та двоє дітей 14 та 16 років ) напишіть будь ласка 🙏 Про гроші та інші деталі обговоримо і домовимося . Всім гарного дня
-
З Калгарі до Едмонтону
-
Ви вкажіть звідки
-
Підскажіть будь ласка як краще дістатись з аеропорту(Едмонтонський міжнародний аеропорт) до цента міста (Едмонтон) ? Зорієнтуйте по цінам на таксі. Дякую.
-
Майже 6 тисяч учасників , а елементарно інформаційної допомоги не дочекатися . Українці не можна такими бути :(
-
Підкажіть де можна купить квитки? Які сервіси порекомендуєте
-
Якої допомоги вам не вистачає ?)
-
skyscanner + перевірені оператори
-
Lot, westjet
-
Вестджет? Лот?
16 Jan 2023, 06:08
33721/64839