Канадський Марк Chat
-
Треба було 50. Та мене вже обманули по ходу 😭
-
Квебек, Монреаль
-
Монреаль
-
alis.alberta.ca/look-for-work/find-work/work-search-basics/
-
alis.alberta.ca/look-for-work/find-work/work-search-basics/ Це інформація як правильно скласти резюме та підготуватись до проходження інтерв'ю
-
Не встидайтеся запитувати допомоги у канадців, ідіть в місцеві іміграційні та соціальні центри і вам нададуть кваліфіковану допомогу. Навіть якщо ви два слова не можете зв'язати, на телефоні покажете по перекладачу. Це все пройдено багатьма українцями багато років назад. Всі соціальні та іміграційні центри на це налаштовані
-
Може комусь знадобиться Поштовий оператор який співпрацює з НП. З Канади в Україну www.polimark.com/ukraine-canada-nova-poshta-shipping.html?fbclid=IwAR2A8o_ReeSD-3LDrCMy6wWp5LaFEpenOGUuNxJ7uYx46JcAkPbyX1tJfOI_aem_AQJCI4_M0ZEsg47EM76yK9ndJ7aDenZH2xaxA0Q24R-gN5mfqOOLYfbey6w4AeMFufHIB5FrSUB2ZABweBYYOYX86sSCUGrinrJE66KR0IrpI_bOCA_tIzKJTAuGH_MFeuc
-
23 січня у бою під Бахмутом мій чоловік отримав тяжкі поранення. Головне, що лишився живим. Я змушена зробити збір, оскільки ні документів, ні речей у нього не залишилося. Його відправили в город на передову на Бахмут із 93-ї бригади Холодний Яр. Ворожий танк випустив снаряд та потрапив у позиції наших захисників. Дмитро вижив та отримав численні травми. Коли розпочалася війна, синові було 9 місяців. Мати Дмитра й досі залишилася в окупації. Одна операція позаду але на жаль, не остання і потім довгий час реабілітації. На моїх плечах велика відповідальність за свою сім'ю... Хто має можливість підтримати, будемо дуже вдячні. Навіть 20 грн. нам допоможуть. ‼️‼️‼️Реквізити у профілі в описі
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка чи є в Калгарі школа трак драйверів де викладають на українській чи рос мові?
-
23 січня у бою під Бахмутом мій чоловік отримав тяжкі поранення. Головне, що лишився живим. Я змушена зробити збір, оскільки ні документів, ні речей у нього не залишилося. Його відправили в город на передову на Бахмут із 93-ї бригади Холодний Яр. Ворожий танк випустив снаряд та потрапив у позиції наших захисників. Дмитро вижив та отримав численні травми. Коли розпочалася війна, синові було 9 місяців. Мати Дмитра й досі залишилася в окупації. Одна операція позаду але на жаль, не остання і потім довгий час реабілітації. На моїх плечах велика відповідальність за свою сім'ю... Хто має можливість підтримати, будемо дуже вдячні. Навіть 20 грн. нам допоможуть. ‼️‼️‼️Реквізити у профілі в описі
-
Шоколадка)
-
Ні,все безкоштовно