Канадський Марк Chat
-
Реально вперше чую, але якщо так, то я вважаю то не є нормальна практика. В школі в Вінні мені сказали тільки англійська.
-
Колеги, вітаю! Підкажіть, будь ласка, для дитини (6 років) який тип візи треба вказувати при оформленні заявки - візітор, ворк чи стаді? Дякую!
-
Візітор
-
Та ні, ви трохи помиляєтесь. Тест ви можете сдавати и на українській мові. Почитайте правила. На перших сторінках все написано про отримання 7го класу.
-
Хтось отримував вже транзитну візу через Британію? Скільки часу зайняло з моменту відправлення анкети та біометрії до моменту отриманя паспорта назад? Чи були відмови у когось? Який шанс що з мінімумом грошей віщу не дадуть навіть якщо транзит менше 3 годин?
-
Я у ручній кладі везла на 30 тис
-
Я написав те що мені сказали, може таку дали інформацію суто про комерційний клас посвідчення. Мої вибачення , але це скоріш за все це не на вашу користь уникати мовних незручностей )
-
Ні, вони ставлять на 10 років, максимально можливий термін дії паспорту.
-
Ну це само з собою 🤣
-
Ок, теорію ви пройдете може десь на українській, але водіння буде на англійській, вам хоча б якийсь рівень англійської потрібен, щоб зрозуміти екзаменатора.
-
Але "візітор" дозволить знаходитися на території Канади 3 роки?
-
Візітор дають до дати закінчення дії паспорту.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка чи потрібно встановлювати додаток ArriveCAN?
-
сподіваюся, через такий типи візи дитину через пів-року звідти не виженуть 😄
-
Супер, дякую!
-
Ну він не студент, не має контракту з учбовим закладом, так? Він не робітник, не має джоб оферу та у 6 років не має права працювати. Тобто візітор.
-
Тобто, дитині буде візітор віза до кінця дії паспорту. Якщо 6 рочків, то у вас паспорт на 4 роки.
-
ОТ власне в цьому і в мене сумніви виникли. Свої робочі візи ми з дружиною вже получили. Наразі чекаємо дитячу. І от мене почали пробирати сумніви, чи правильний тип візи я запросив на малого при оформленні..?
-
Слава Ісусу Христу бажаю познайомитися з дівчиною, для створення сім'ї серйозних стосунків. Проживаю у Іспанія прибув на тимчасовий захист перебуваю у таборі біженців. Планую у Канаду маю візу. Холостяк 35 років займаюся спортом плаванням. Львів'янин католик маю лемківські польські німецькі коріння. Працюю юристом.
-
ви помиляєтесь! в Альберті що найменше, про інші провінції не цікавився, можна здавати теоретичний тест українською.
16 Jan 2023, 06:08
33865/64839
13 Jan 2025, 17:32