Канадський Марк Chat
-
Тоді я б на вашому місці сильно не парився, той самий термінал і обслуговування компанією ейрканада натякає на те шо чекіну не буде Але прогляньте ще квиток і сторінку купівлі квитка на сайті де брали квиток, там може бути чітка інфа буде чекін чи не буде
-
Вас точно не схапають тільки якшо у вас нема чекіну в Австрії і тільки переміщення серед гейтів аеропорту Тоді всім буде чхати був у вас колись безвіз чи ні Бо ви на територію самої Австрії в такому випадку не потрапите взагалі Якшо буде чекін або перереєстрація багажу — можуть не пустити через те що нема безвізу Нема гарантії шо не пустять, але нема і гарантії шо пустять
-
23 січня у бою під Бахмутом мій чоловік отримав тяжкі поранення. Головне, що лишився живим. Я змушена зробити збір, оскільки ні документів, ні речей у нього не залишилося. Його відправили в город на передову на Бахмут із 93-ї бригади Холодний Яр. Ворожий танк випустив снаряд та потрапив у позиції наших захисників. Дмитро вижив та отримав численні травми. Коли розпочалася війна, синові було 9 місяців. Мати Дмитра й досі залишилася в окупації. Одна операція позаду але на жаль, не остання і потім довгий час реабілітації. На моїх плечах велика відповідальність за свою сім'ю... Хто має можливість підтримати, будемо дуже вдячні. Навіть 20 грн. нам допоможуть. ‼️‼️‼️Реквізити у профілі в описі