Канадський Марк Chat
-
Я не про те відповідав і не людині про питання про дитину
-
Ні я нічого не плутаю,я 10 років користуюся,можливо ви просто не знаєте,тому і питаю чи є таке у канаді бо у Німеччині є таке...
-
Думаю ви шось плутаєте, такого не має бути
-
Слава Ісусу Христу бажаю познайомитися з дівчиною, для створення сім'ї серйозних стосунків. Проживаю у Іспанія прибув на тимчасовий захист перебуваю у таборі біженців. Планую у Канаду маю візу. Холостяк 35 років займаюся спортом плаванням. Львів'янин католик маю лемківські польські німецькі коріння. Працюю юристом.
-
Щиро дякую А доручення на українській мові чи потрібний переклад
-
Для виїзду в Європу - ні, для Канади - так
-
Дитині 10 років, доручення є нотаріально завірене чи потрібний переклад на англійську
-
Дивіться, якщо дитині до 16 років, потрібне доручення від батька, нотаріально завірена
-
Щиро дякую🌻
-
Так
-
Їду з України до Торонто через Мюнхен, я правильно зрозуміла переклад таки треба?
-
Дружина зробила і спокійно долетіла.
-
Та зробіть, про всяк випадок, завірений переклад! Навіщо ті можливі проблеми.
-
Щиро дякую
-
▶️На відео - маленький фрагмент з майбутнього фільму. ⠀ Я свідомо називаю це місце «Центр прийняття рішень», бо саме так наш ворог називає такі місця. І саме вони – головна мета ворога. Це Центр бойового управління. ⠀ Не скажу де і коли відбувалась зйомка. Все було зроблено з дотриманням заходів безпеки після довгих місяців очікування зустрічі. ⠀ Я мріяв зробити інтерв'ю з генералом Сирським ще після успішної Київської операції навесні, але він невловимий – завжди у бою. Після роботи на Київщині він займався першою Харківською операцією, а потім блискуче спланував історичний осінній Харківський контрнаступ, результати якого знає весь світ. ⠀ Мені вдалося реалізувати свою мрію журналіста та зробити інтерв'ю із Сирським у його робочій атмосфері. ⠀ Як керують бойовими діями? Де ухвалюють стратегічні рішення? Що сталося восени на Харківщині – як ЗСУ та всі інші Сили Оборони України змусили «другу армію світу» посипатися та втекти? ⠀ Це ми з вами почуємо особисто від Олександра Сирського. Особисто для мене ця зустріч залишила дуже приємні враження - я побачив перед собою не тільки військового, а перш за все людину - скромну, ввічливу, людяну. ⠀ Вам буде цікаво це побачити ✌🏻 ⠀ Це не просто інтерв'ю – це історія. України. І світова. ⠀ ❗️24 лютого 2023 року на каналі 1+1 Україна у моєму документальному проекті «Рік» ви побачите чимало неймовірних людей, без яких історія України розгорталася б інакше. Їхній внесок не просто вагомий – саме від їх ідей, рішень та дій безпосередньо залежить те, як розгорталися та розгортаються події цієї війни.
-
Доброго дня! Чи хтось відправляв паспорти на вклейку візи до Дюсельдорфу? Як знайти точну адресу?
-
Підписуйтеся на новий в телеграмі канал Комарова, найяскравішого вітчизняного репортера, щоб не втрачати зв'язок з батьківщиною. Це гідна людина, цікавезні програми і репортажі. Всім гарного дня.
-
Вітання всім. З якого віку беруть у садочок? Дякую
-
Дякую
-
Karlstraße 104, 40210 Düsseldorf, Германия
16 Jan 2023, 06:08
34164/64839
13 Jan 2025, 17:32