Канадський Марк Chat
-
Мені сказали що в Україні страхові компанії не видають довідки. Можуть надати лише довідку якщо у вас була дорожньо-транспортна пригода.Но я розумію що така довідка для нас не потрібна.
-
Навіщо вам все те? Довідка про довідку що маю довідку)))) вам якщо і зроблять меншу ставку по страховій то на 10-20$ а нервів і часу потратите на 1000$
-
Просто ті довідки то формальність. Вони тут не розуміють чи то вона справжня чи то на Фотошопі зробили. Бо немає єдиного українського стандарту чи якоїсь бази довідок. Тому то на якого страхового агента попадете. Думаю що без довідки але з посмішкою і гарно попросити то можна більшу знижку отримати чим з ящиком паперів від незрозуміло кого
-
Але для того щоб зробити права без обмежень зразу довідка таки потрібна від МВС ( підтвердження прав)
-
Да нікомууууу не потрібна ваша довіііідка !!!! Ви одразу на авто зібрались розсікати чи що причепились в чаті с довідками про свої авто , люди потребують житло й працю й в подальшому розберуться ці теми найліпші а то пролистнув у гору одні довідки на авто наче ви вже розсікаєте там
-
У вас якісь особистностні проблеми ?
-
Мені ця довідка допомогла для страховки на машину . Думаю що ще допоможе для заміни посвідчення водія.В Україні ця довідка безкоштовна. Якщо хтось ще в Україні варто її взяти.
-
Я і без того всього зробив)))
-
Якщо нові права то вже не треба ( але це не точно і залежить від провінції)
-
я живу в чудовому містечку, і ще кращі міста з магазинами за 70 км від мене. Мені не потрібна машина? Чи тут всі живуть там, де їм не потрібна машина? Це - Канада. Жити на вулиці - холодно, ходити пішки - довго і, уявіть, холодно. Авто - це топ 3 тем: будинок, робота, авто.
Поправте мене, якщо я не правий.
-
Full, non-GDL Driver's licence (Class 5)?
-
Якщо у вас більше двух років на українських то так вам дадуть змогу здати дорожній тест на 5 class
-
В онтаріо без довідки с консульства ( підтвердження прав ) це було неможливо тому і питаю. І права усіх різного типу зараз на руках
-
А в саскачевані обмін 1=1 без нічого то що тепер? Ви говорили за всю Канаду . А тепер за провінцію Онтаріо