Канадський Марк Chat
-
Да нікомууууу не потрібна ваша довіііідка !!!! Ви одразу на авто зібрались розсікати чи що причепились в чаті с довідками про свої авто , люди потребують житло й працю й в подальшому розберуться ці теми найліпші а то пролистнув у гору одні довідки на авто наче ви вже розсікаєте там
-
У вас якісь особистностні проблеми ?
-
Мені ця довідка допомогла для страховки на машину . Думаю що ще допоможе для заміни посвідчення водія.В Україні ця довідка безкоштовна. Якщо хтось ще в Україні варто її взяти.
-
Я і без того всього зробив)))
-
Якщо нові права то вже не треба ( але це не точно і залежить від провінції)
-
я живу в чудовому містечку, і ще кращі міста з магазинами за 70 км від мене. Мені не потрібна машина? Чи тут всі живуть там, де їм не потрібна машина? Це - Канада. Жити на вулиці - холодно, ходити пішки - довго і, уявіть, холодно. Авто - це топ 3 тем: будинок, робота, авто.
Поправте мене, якщо я не правий.
-
Full, non-GDL Driver's licence (Class 5)?
-
Якщо у вас більше двух років на українських то так вам дадуть змогу здати дорожній тест на 5 class
-
В онтаріо без довідки с консульства ( підтвердження прав ) це було неможливо тому і питаю. І права усіх різного типу зараз на руках
-
А в саскачевані обмін 1=1 без нічого то що тепер? Ви говорили за всю Канаду . А тепер за провінцію Онтаріо
-
У вас нові що мають термін дії були ?
-
Ой я зрозумів🤣🤣🤣 я розмовляю з українцями. Кожен вільний в своїх діях. Хочете і можете то робіть довідки не хочете не робіть це ваші особисті штуки. Я кажу про свій досвід що в мене ні про які папери з іншої країни не питали.
-
Так бо перед новим роком ще вантажівку відкрив. То перевипустили нові. В дружини старі без дати то теж немає проблем. В них тут намісті є всесвітня база водійських прав з всіма зразками.