Канадський Марк Chat
-
Він оформлюється при вас ,одразу. Хіба що в черзі почекаєте
-
На пенсію мінімалку по віку можна розрахувати після отримання паспорта.. а ось що стосується роботи і житла то без проблем, тут повно пенсіонерів працюють, навіть 70+ зустрічав
-
Ви перший від кого таке чую. Хоча не проводив дослідження. А що говорять людям ? Які підстави ?
-
Дякую 🙃
-
Хто і що затримує? Ви приходите в service Canada і отримаєте. Паспорт і WP потрібні Адреса зв слів
-
Просто говорять , приходьте через місяць ? Щось тут не чисто )))
-
Подалі від Даун Таун. А так все відносно. Скрізь живуть люди і украінці теж. Кому , що … особисто , ми на півдні живемо. Але і тут мікрорайони різні
-
Точно не скажу , але десь так. Чи до 20
-
Тільки в Торонто і тільки в робочий час
-
23 січня у бою під Бахмутом мій чоловік отримав тяжкі поранення. Головне, що лишився живим. Я змушена зробити збір, оскільки ні документів, ні речей у нього не залишилося. Його відправили в город на передову на Бахмут із 93-ї бригади Холодний Яр. Ворожий танк випустив снаряд та потрапив у позиції наших захисників. Дмитро вижив та отримав численні травми. Коли розпочалася війна, синові було 9 місяців. Мати Дмитра й досі залишилася в окупації. Одна операція позаду але на жаль, не остання і потім довгий час реабілітації. На моїх плечах велика відповідальність за свою сім'ю... Хто має можливість підтримати, будемо дуже вдячні. Навіть 20 грн. нам допоможуть. ‼️‼️‼️Реквізити у профілі в описі
-
Привіт , чи є хтось в Калгарі з молоді? Я в едмонтоні я хотіла б поїхати в Калгарі побачити місто і тд, можливо є хтось хто не проти зустрічі і тд?