Канадський Марк Chat
-
Точно не скажу , але десь так. Чи до 20
-
Тільки в Торонто і тільки в робочий час
-
23 січня у бою під Бахмутом мій чоловік отримав тяжкі поранення. Головне, що лишився живим. Я змушена зробити збір, оскільки ні документів, ні речей у нього не залишилося. Його відправили в город на передову на Бахмут із 93-ї бригади Холодний Яр. Ворожий танк випустив снаряд та потрапив у позиції наших захисників. Дмитро вижив та отримав численні травми. Коли розпочалася війна, синові було 9 місяців. Мати Дмитра й досі залишилася в окупації. Одна операція позаду але на жаль, не остання і потім довгий час реабілітації. На моїх плечах велика відповідальність за свою сім'ю... Хто має можливість підтримати, будемо дуже вдячні. Навіть 20 грн. нам допоможуть. ‼️‼️‼️Реквізити у профілі в описі
-
Привіт , чи є хтось в Калгарі з молоді? Я в едмонтоні я хотіла б поїхати в Калгарі побачити місто і тд, можливо є хтось хто не проти зустрічі і тд?
-
Доброго дня! Чи варто користуватися допомогою Food bank? Чи краще утриматися, щоб в майбутньому це ніяк не відобразилося на отримуванні документів. Дякую за допомогу!
-
Ніяк не пов’язано. Маєте потребу , для цього він і існує. Не маєте , залиште другому
-
Доброго дня. Порадьте будь ласка ліки(краплі, таблетки або щось інше) для кішки яка загуляла)))))
-
Як що ви в Канаді,то тільки до ветеринара,тут нічого просто так не продається. Але зайдіть самі спитайте в зоомагазинах,я питала тільки про засоб проти блох і мені сказали,що таке тільки ветеринар може дати.
-
ок, дякую
-
23 січня у бою під Бахмутом мій чоловік отримав тяжкі поранення. Головне, що лишився живим. Я змушена зробити збір, оскільки ні документів, ні речей у нього не залишилося. Його відправили в город на передову на Бахмут із 93-ї бригади Холодний Яр. Ворожий танк випустив снаряд та потрапив у позиції наших захисників. Дмитро вижив та отримав численні травми. Коли розпочалася війна, синові було 9 місяців. Мати Дмитра й досі залишилася в окупації. Одна операція позаду але на жаль, не остання і потім довгий час реабілітації. На моїх плечах велика відповідальність за свою сім'ю... Хто має можливість підтримати, будемо дуже вдячні. Навіть 20 грн. нам допоможуть. ‼️‼️‼️Реквізити у профілі в описі
-
Вітання всім. Можливо хтось має досвід і зможе порадити, як підтвердити досвід роботи з України? Це має бути довідка від роботодавця з назвою посади і переліком щоденних обов‘язків, годин роботи, а також із вказаною зп?
-
Так, шукала в пошуку, не знайшла, бачила кілька таких питань без відповіді. Ви можливо можете допомогти?