Канадський Марк Chat
-
90% процентів вірять на слово, Рефералу достатньо( фірма, назва посади, ім'я фамілія керівнка( посада) контактний номер телефону можна заморочитися та зробити як Ви, написали, перевести то буде додатковим + але більше всього вона Вам не знадобиться Тут " кумовство" тобто, якщо я працюю давно і пораджу Вас то 95% що Вас візьмуть на роботу...
-
Намічається ще один пасажир з цього чату з трьома😄😄
-
Дякую за відповідь)А скільки інтернету,?бо знаходжу з малою кількість інтернету
-
Доброго дня, а якщо безвіз в Польші вже вийшов термін, зможемо летіти з Франкфурту, чи будуть проблеми ?
-
Спасибі!🇺🇦
-
Давай учить иностранный язык вместе бесплатно! Duolingo — это весело и эффективно. Вот ссылка с приглашением: invite.duolingo.com/BDHTZTB5CWWKT73MLKZGIFVBO4
-
В мене 4. Також хотіла перевезти їх одразу, але вагалась з приводу пошуку житла. Вирішила залишити на перший час у мами, поки не знайду житло, де можна з 4 котиками(бо інколи хотять не більше 2), коли знайду роботу і зможу бути впевнена, що зможу їх утримувати. Взагалі дивилась 10 хвилин про життя у Канаді, то автор каже, що багато житла Pet friendly, це просто дорожче. Віддавати своїх тваринок не раджу - життя прийде у норму і потім собі цього не пробачите ніколи. Да і туга за ними буде велика. Також раджу канал Pets to Canada - там багато людей везуть своїх тваринок, можна почитати їх досвід.
-
Привіт, можливо моє повідомлення буде трохи з запізненням але на рахунок котиків)) По перше якщо для вас то як діти то беріть ми свого теж з собою взяли) Але ви маєте врахувати певні фактори 1 якщо брати в салон з собою там є обмежена кількість мість з тваринами і тільки 1 тварину на місце 2 говорячи про оренду спочатку тимчасову а потім і постійно з котами беруть лекше ніж з собаками але на кожного кота по 300 доларів депозиту це я знаю бо коли ми шукали квартиру то нам всюди казали одне і теж) Найкраще вам шукати приватний будинок) і заздалегідь порадьтесь з своїм ветеренаром що робити якщо тварина від нервів захворіє не дай Боже то краще мати з собою котячу аптечку) удачі вам) легкого перельоту)) p.s ми купляли заспокійливі каплі на голову капаються і на шию) спав весь політ)
-
Коли ми летіли то ми сиділи останні в ряду біля вікна Тварина має бути в переносці під сидінням Коли купляли квиток проблем не було жодних ні в Торонто на з Торонто в Калгарі