Канадський Марк Chat
-
Коли ми летіли то ми сиділи останні в ряду біля вікна Тварина має бути в переносці під сидінням Коли купляли квиток проблем не було жодних ні в Торонто на з Торонто в Калгарі
-
Хай вчаться добре пару років, працювати ще вспіють. У них такий зарас стрес буде в школі, що їм буде не до роботи перших 6-12 місяців. Хіба що газети вечером разом розносити- це для початку
-
Дякую за відповідь!
-
ID картка коштує 32 долари приблизно
-
Краше напевне у найближчому до вас Registry зробити , (і одразу замовити в тому же місці ID картку, якщо у вас не має водійського посвідчення )
-
Доброго дня! Де краще зробити Хелс карту? Онлайн чи в якомусь сервісі? Якщо онлайн поділіться, будь ласка, сайтом. Дякую за допомогу!
-
Старший теж працювати може, та й менший
-
Доброго дня. Потрібна людина котра допомогла б із купівлею автомобіля😎
-
Привіт , товариство ! Порадьте куди їхати молодому ентузіасту , з розмовною англійською мовою , але без професійних навичок :) 24 роки Чи варто їхати у Ванкувер ? Готовий робити menial work , але спроможний до більш відповідальних робіт
-
Тоді тільки на англійській. Зараз є на рос/ укр
-
Та я й не проти зразу. Можна десь і на квітень планувати. Якби ж тільки віза була зроблена.Я готовий їхати раніше. Але по всім ознакам, раніше квітня не виходить.Я червень мав на увазі, бо планували з дружиною до травня оформити права на авто.
-
Я в свій час коли їхала ще в далекому 2014 році то в травні в Україні здала на права, а приїхала в Канаду в червні. Все рівно досвіду їзди не було і мені прийшлося рік чекати щоб здати на водіння( теорію можна здати хоч в перший день). Тому в моєму варіанті це було useless