Канадський Марк Chat
-
Не правда, не ніякі, а ті на яких в описі діапазону робочого вольтажу немає 110V (переважно то фени). Все інше, майже все - бритви, зарядку до телефонів, ноутів, блоки до компа холодильник і мікрохвильовка з теликом))) працюють
-
Доброго дня. Підскажіть будь-ласка маємо всі документи для вклейки візи, хочемо відправити в Австрію. Як правильно відправити і оплатити зворотню доставку?
-
Так, бо там напруга 110 вольт, а в нас 220 вольт
-
Letter of offer from the employer www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/permanent-residence/express-entry/applications-received-on-after-january-1-2016-completeness-check.html#s05
-
Ви маєте дні безвізу.
-
Я учу безкоштовно)
-
Всім добрий день. Чи є у когось контакти ПЕРЕВІРЕНИХ людей, які допомогають з виїздом чоловіків з України? Під словом "ПЕРЕВІРЕНІ" я маю на увазі тих, чиїми послугами скористались ви особисто, або ващі близькі люди.
-
Доброго дня. Дуже прошу вас поділитися досвідом, хто летів в Канаду через Німеччину. Я заїхала в Польщу 27.02 після початку повномасштабної війни і ще ніразу не покидала територію країни. Маю укр. песель, дію та м-обиватиль але логічно ж уже немаю днів безвізу. Маю квиток Варшава-Франкфурт-Калгері, підкажіть хто летів за таких обставин що і я, чи можуть бути якісь проблеми і які є шляхи їх вирішення?
-
Спасибі за підтримку
-
Спасибі. Як називаються краплі?
-
Як влаштуюсь, - прилечу за ними. Для мене краще від Канади відмовитись, аніж на совісті котиків мати