Канадський Марк Chat
-
Головне що паспорт у них, просто очікуйте повідомлення
-
Можливі затримки в відправленні листа, орієнтовно тиждень
-
Кожні паспорта розглядаються окремо, зрозумійте просто
-
Тоді я не розумію, якщо б обидва паспорти тримали місяць то ок
-
Ну це не впливає, я відправив як тільки прийшло запрошення, забрав за тиждень
-
Ну паспорти в одинь день відправив, перший через тиждень був вже готовий. Другий ні, вже пішов третій тиждень. Може вони висилають не по даті отримання паспорта, а по даті запрошення на вклейку паспорта, бо з першого паспорта запрошення вже пів року десь має.
-
Ну зрозуміло, але просто дивно що вклеюють 3 тижня
-
Та це відправляв паспорти знайомих, вони зараз в Україні, дуже переживають. Бо я скоро поїду з Польщі і взагалі ніхто не зможе забрати їх паспорт
-
Складна ситуація, можливо напишіть в кризис
-
Але навіть не прийшло що вони отримали паспорт і присвоєний йому номер що завжди приходить в перший день. Знайома каже що їй дзвонила жінка з vac і сказала що потрібна якась оплата, і мала скинути яка саме оплата на пошту і нічого не скинула. Короче дивно це все бо жодних оплат не мало бути.
-
Доброго дня. Підскожить, хто купував квітки через Humane Travel? Все гаразд ?
-
Доброго вечора спільнота. Поки чекаю в Торонто на виліт в Едмонтон пробую створити резюме, а також профіль на Linkedin.Остання робота була спеціаліст з внутрішніх робіт: плитка, монтаж гіпсокартону, шпаклівка та фарбування. Якщо хтось з групи працює в цій сфері, підкажіть я це написати в резюме на англійській, оскільки Гугл перекладає як "внутрішній декоратор". Також скажіть на що більше робити упор в резюме, оскільки читав, що канадійці люблять коли вказуєш тільки один вид робіт в досвіді. Дякую.
-
Доброго дня! Чи є тренажер для здачі тестів на права? Шукаю саме для провінції Альберта( для Онтаріо вже маю). Дуже дякую за відповідь!