Канадський Марк Chat
-
Доброго вечора спільнота. Поки чекаю в Торонто на виліт в Едмонтон пробую створити резюме, а також профіль на Linkedin.Остання робота була спеціаліст з внутрішніх робіт: плитка, монтаж гіпсокартону, шпаклівка та фарбування. Якщо хтось з групи працює в цій сфері, підкажіть я це написати в резюме на англійській, оскільки Гугл перекладає як "внутрішній декоратор". Також скажіть на що більше робити упор в резюме, оскільки читав, що канадійці люблять коли вказуєш тільки один вид робіт в досвіді. Дякую.
-
Доброго дня! Чи є тренажер для здачі тестів на права? Шукаю саме для провінції Альберта( для Онтаріо вже маю). Дуже дякую за відповідь!
-
Підкажіть будь ласка,після заповнення анкети через скільки часу вам прийшов лист на здачу біометрики,і куди прийшов лист,на пошту чи по емейлу?
-
Там десь більше 15 тестів пробних було , спробую знайти
-
Ох був один безплатний для українців
-
Але то було 9 місяців тому
-
tests.ca/premium/?from=state-page-car-tab-mobile&utm_source=car_mob_state_banner&utm_medium=car-mob&utm_campaign=car-promo
-
Hello everybody and everyone have a good day. We are a family from Ukraine, looking for housing for a period of three months or more. Any province and city. Our budget is $500 per month. We have a page about our family, the link is below. Question (request): 1. If you have friends who agree to rent housing to Ukrainians, please send them the address of our website. 2. Please, tell me where it is possible to publish this ad. 3. If you know where we can rent housing within our budget, please write to us. Thank you all. Greg, Anna and children))) [email protected] sites.google.com/view/anna-greg-ua/ Всім доброго та гарного дня. Ми сім'я з України, шукаємо житло на термін від трьох місяців. Нас влаштовує будь-яка провінція та місто. Наш бюджет 500 долларів на місяць. В нас е сторінка про нашу сім'ю, посилання нижче. Питання (прохання): 1. Якщо а вас є друзі що згодні здати житло українцям, перешліть їм будь-ласка адресу нашого сайта. 2. Підкажіть будь ласка де можливо опублікувати цю об'яву. 3. Якщо знаете де можно зняти житло в межах нашого бюджету, напишіть нам будь ласка. Всім дякую. Грег, Анна та малі))) [email protected] sites.google.com/view/anna-greg-ua/
-
Я поки відправила паспорт,на наступній неділі має вернутись з візою вже...
-
Повторюсь можливо нові люди в чаті.... Доброго вечора Можливо серед вас є шанувальники гірських лиж. З 6-10 березня запланована поїздка на лижі в Альберту.(Panorama resort) Нас поки що двоє хто їде точно (якщо все буде ок) Спочатку було більше бажаючих але дехто відмовився, в декого змінились плани... Житло вже заброньовано і частково проплачено, рент авто також. Якщо комусь цікаво пишіть в особисті, запитуйте )))
-
Що саме вас цікавить. Я в Канаді і паспорт новий робила і ворк перміт і візу вклеювала.
-
Підскажіть будь-ласка, де в Едмонтоні можна перестановити віндовс чи контакт того хто це може зробити. І яка приблизно вартість?
-
Пару дней
-
3-5 робочих днів