Канадський Марк Chat
-
Важлива інформація для нас. Я напишу їм. Дякую, Катерино, вам за поміч.
-
Бо не всі чоловіки можуть виїхати подумав це для них
-
Я просто подумав що тут йдеться потім коли закінчиться війна
-
З перекладачем заповнюєте?
-
гривнева карта від привату беня конвертнув по свому курсу і додатково постриг на комісію знімали обмеження проплати в інтернеті в особистому кабінеті не виходили за обмеження "одного платежу". насправді навіть не памятаю який він зараз
-
Добрий день, можливо хтось може підказати де краще взяти білети і за вигідною ціною? І щоб не попасти в таку ситуацію що потрібно надавати візу наприклад в Лондоні для пересадки в аеропорті. Або може хто користувався якимись агенціями які допомагають людям в перельоті і адаптації? Якщо є контакти агенств якими ви користувались, то напишіть будьласка. Дякую!
-
Номер візового центра: +380443907900 2611 Що потрібно мати з собою на здачу біометрії: ✅️Закордонний паспорт ✅️Appointment Letter (це запрошення, де вказана година та номер запису, заповнювати непотрібно) ✅️Biometrics Collection Letter (Biometric Instruction Letter - цей лист знаходиться у вашому кабінеті IRCC) Адреса візового центра у Львові: Джерельна 18
-
Добрий день, знаю питання банальне, але я хотів би уточнити: 1 по робочій програмі працюючи 24місяці повний робочий день на любій роботі наприклад: працівник магазину або ще щось, що не затребувано у Альберті, я зможу подаватися на PR (Permanent resident) 2 У якому місці краще з роботою та житлом у Альберті( Едмонтон або Калгарі) Одразу дякую)