Канадський Марк Chat
-
В мене взагалі екстремальне керування
-
І так й так )
-
Але ж потрібно переробляти
-
В мене кожний день у Києві було екстримальне керування, коли літом абс спрацьовував, а зимою ні😂
-
Краще їздити без авто )
-
В зимку
-
До речі , я бачу що в Едмонтоні є багато маленьких машин і з низьким кліренсом. І от мені цікаво як вони їздять зимою коли снігу багато. Розумію що в Канаді дороги чистять набагато краще за наші, але ж все ж таки, і снігу набагато більше.
-
Я полюбляю холод й спеку )) так що))
-
У мене запитання:) Жіночка що нас буде зустрічати в аеропорті мешкає в Шервуд Парку, то рекомендує нам її район для знаходження житла. Отже запитанна: то що за район? (дорогий/дешевий, гарний/поганий, розвинений) А то в інтернеті дуже різна інформація😒
-
Мені так здається що в Україні беруть з великим кліренсом тому що не розвинена взагалі система паркування, тому в Україні по бардюрам по хащам по тротуарам літають й потрібен великий кліренс )
-
Я маю шанс попрактикувати водіння у Канаді на величезному Ford Expedition , але я боюсь того монстра, особливо паркування 🫣 І от собі наче б то хочеться по канадські велику машину, і в одночас я їх боюсь)) Може тоді оберу щось середня але з високим кліренсом
-
Підкажіть будь ласка чи є якийсь рейтинг шкіл на який можна орієнтуватися при виборі школи ? Цікавить вибір highschool з ESL класами нагуглити не виходить подібне. По яким критеріям робити вибір якщо район проживання буде вибиратися під школу. Дякую)
-
Ооо гарні )
-
Дуже гарні. ❤️🇺🇦❤️🇺🇦❤️
-
дякую за відповідь! там є католицька білінгвістична школа, чи варто до неї віддавати малюка в перший класс? Не дуже розумію різницю католицької білінгвістичної та звичайної білінгвістичної школи 🤷♀
-
Чому?) на маленьких зручно паркуватися
-
На маленьку може наїхати велика)
-
Логічно)) Це як я відповідаю туристам чому потяг менш безпечній ніж літак: бо на потяг може впасти літак 🫣😂
-
Дуже смішно лол 👏👏😂😂
-
Підкажіть, будь ласка, чи треба декларувати ювелірні вироби? І якщо треба, то як? Написати ювелірні вироби на суму ,,,, КАД чи треба декларувати кожен виріб окремо?
3506/64839