Канадський Марк Chat
-
Ви маєте подати дитину, як і себе, і вклеїти її візу у свій паспорт або в її власний закордонний, просто свідоцтва про народження недостатньо. Краще зробіть дитині відразу свій паспорт, як маєте час, вклейка візи у ваш паспорт це скоріш виключення, все одно прийдеться робити.
-
Добрий день!Ми відкрили батькам туристичну візу до Канади.Чи можливо її переробити на робочу в Україні?Чи краще уже на місті в Канаді?
-
Доброго дня, можливо хтось знає чи стикався з такою ситуацією , я подалась на CUAET ,вже прийшло повідомлення про подачу паспорта на вклейку, але мені потрібно буде змінити всі документи у зв’язку зі зміною прізвища(шлюб) в березні, знаю що можна змінити всі документи в Варшаві, але скільки часу це займе і як все це коректно зробити ?
-
Теж цікаво)
-
Привіт усім 😉 Можливо хто знає і порадить, мы у Польщі ще до війни, у мене скінчилась карта побиту , я її не продовжувала бо чекала на візу до Канади і тепер виходить так що у мене скінчиться без віз 90 днів, як мені краще летіти до Канади, бо дивлюсь літаки усі з пересадками, то можуть бути проблеми? Дякую
-
Естонію теж норм накриває
-
Підкажіть будь ласка,в чому проблема,бо в мене зараз голова лопне.Чому видає помилку?
-
Писати через кризову форму. Там є розділ , про зміну документів
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis?fbclid=IwAR2IQphlKf3K_qqp_aEGHTrD3kIw5T5u9GJtVL7LsaWOTjSsEwGeY_xCpQ8
-
Можете показати ? Бо в мене тільки additional documents можна додати