Канадський Марк Chat
-
Хто отримав foil-less visa, запитання: достатньо отриманого дозволу на mail, чи вони повинні ще вкладення прикріпити (надрукованого на бланку листа). Бо мені тільки в mail зазначили всі дані, а вкладення немає.
-
Достатньо
-
Де можна замовити білет на літак в Канаду з Європи, хто знає сайт якісь чи як це робится правильно ) ?
-
skyscanner.com.ua найкращий пошуковик
-
Kiwi.com
-
Доброго Дня!! Я здавав біометрію 13 травня і що мені потрібно робити щоб вклеїти візу?
-
Для початку отримати на електронку листа, що Вам погодили візи. В якому буде написано, що Вам робити далі.
-
Підскажіть будь ласка виплати щомісячні на дитину та субсидія на дитячий садок це різні виплати , чи одна й таж ? Дякую )
-
Ми православні . Нас узяли до католицької школи без жодних запитань, тільки наголосили, що треба поважати католицькі звичаї.
-
На сайті Альберти є список заборонених професій по яких неможна подаватись на ПР. Якщо професії немає в цьому списку, то подаватись можна. Є ще імвграційні адвокати, можно проконсультуватись конкретно по вашій ситуації.
-
дякую!
-
Я читала що у Європі діток від Ковід вакцинують з 5 років, але в Україні такого немає.. Чи треба вакцинувати дитину в Польщі до вильоту в Канаду, чи для 5річок це не обов'язково?
-
В Канаді з 12 років, шось таке. 5 років не треба.
-
В Канаді дозволено з 5 років. Я вже зробила сину 10років.
-
тобто на карантин його не посадять, вірно?
-
Якщо ви вакциновані, ні.
-
я дуже вакцинована)) дякую!
-
Доброго дня .Напишіть будь ласка де хто пересідав по foill less і чи не було пробле ?🙏🙏🙏🙏🙏
-
Доброго дня!
Не можу розібратися як передати паспорти на вклеку віз в Бухарест. Як оплатити і тп. Допоможіть розібратися із цим пліззззз
-
Ви де знаходитесь?
3551/64839