Канадський Марк Chat
-
Так
-
З цим багажом перереєстровувався в Лондоні все ок
-
Всім привіт. Хотіла б зробити невеличку рекламу, якщо це тут дозволено) 🌸Я Віка і я SMM-ниця та копірайтерка. Освіта редактора. Більше 4 років досвіду роботи в маркетингових агенціях. І багато кейсів у різних нішах. Нещодавно приїхала в Торонто, тому шукаю нові проєкти вже тут. В ідеалі хотілось би попрацювати з українцями в Канаді. Тому якщо раптом ви або ваші знайомі у пошуках фахівця, який допоможе з веденням соцмереж, я з радістю допоможу. Зі стратегією, зі створенням контенту (фото/відео), з текстами та просуванням. Портфоліо відправлю в особисті. Всім гарного вечора)
-
Хто летів через Лондон Хітроу? Чи є якісь особливості?
-
Доброго дня всім. Сьогодні вилітав з Варшави до Ванкувера через Хітроу. Варшава: Під час чекіну запитали про транзитний аеропорт і фінальний. Перевірили візу. Роздрукували квитки. Запитав чи потрібно мені робити повторний чекін в Хітроу так як летів двома авіаперевізниками(Lot&AirCanada), відповіли, що нічого не потрібно робити. На літак потрапив без проблем. Хітроу: По прибутті, коли йшов до транзитної зони відсканувати свій другий квиток на стійці бордерконтрол, офіцер нічого не запив. Побажав успіху. Коли вже пройшов перевірки речей то побачив стійку реєстрації для АірКанада, підійшов дізнатись для себе з приводу поворотного чекіну. Перевірили паспорт, квиток. Сказали, що все добре. Сів на літак без ніяких затримок. Ванкувер: При виході з літака , перевірили паспорт. Пізніше переш бордерконтролем перевірили знову паспорт. Офіцер запитав про воркперміт і відправив до офіцера но бордерконтрол. Перевірили паспорт та папірець про ту що пройшов декларування. Після пройшов до організації S.U.C.C.E.S.S.. пояснили. Потім провели до офіцерів. Черги не було тому отримав воркперміт через 3 хвилини.
-
Може дизлайки ви отримуєте від тих українців, які планують колись в перспективі приїхати до Канади і їх дратує, що допомога від уряду буде не завжди?
-
Дорогі розумні громадяни. Які мені ставлять дізлайки на виплату. Спочатку добре все почитайте і розберіться, перед тим. Не один Іміграційний консультант вам теж скаже. Що маєш заїхати до 31 березня, щоб мати виплату. Програма продовжена, тільки для того щоб після заявок людей встигли обробити кожного і щоб кожен отримав виплату до літа. Удачі тим хто в танку!
-
Щодо питань про термін дії програми CUAET та фінансової допомоги українцям які прибули до Канади за цією програмою. CUAET програма діє до 31 березня 2023 року, що було зазначено одразу під час вступу її в дію - "This public policy takes effect on the day on which it is signed and expires on March 31, 2023" - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/policies-operational-instructions-agreements/public-policies/ukr-nationals-exemption-2.html Фінансова допомога (CUTAI) буде діяти і приймати заявки до 30 червня 2023 року відповідно до регулятивних норм запроваджених 13 червня 2022 року - 12.1 For the purposes of delivering the CUTAI under Immigration, Refugees and Citizenship Canada’s Resettlement Assistance Program, all eligible applicants must apply before the expiry of this Annex on June 30, 2023 - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/transparency/program-terms-conditions/resettlement-assistance-program.html Але податися на CUTAI зможуть лише ті, хто в'їхав в Канаду поки ще діяла CUAET програма, тобто до 31 березня 2023 року відповідно до регулятивних норм CUTAI - 4.1 Eligible recipients are foreign nationals who have been facilitated under the Canada-Ukraine Authorization for Emergency Travel measures, have arrived in Canada, and have been granted temporary resident status on or before March 31, 2023 - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/transparency/program-terms-conditions/resettlement-assistance-program.html
-
Вибачте, за руську. Це є іміграційний консультант. СЛУХАТИ ВСІМ хто їде за виплатами!!!! Вам це актуально!⤵️
-
Мабуть. Для мене такі люди космонавти. В своєму світі і мають свою правду не дивлячись на офіційний сайт Канади😁