Канадський Марк Chat
-
О, ну якщо ви рахуєте ,що отримання візи дорівнює статусу тимчасового резидента, до в мене до вас більше запитань не має. Вибачте, ви маєте рацію. А я був не правий
-
Не буду переконувати. Кожен має право на свою думку. Temporary residence document це віза яка надає право в'їзду та статус тимчасового резидента з своїми обмеженнями, Permanent Residence document - це довідка (ID card) яка надає статус постійного резидента.
-
Короче, дорогі українці. Ще раз розумію одне, не питати в групах такі речі. А найкраще зв’язатися з іміграційним консультантом, який скаже вам вже точно. Тому, що тут розділено на дві групи людей я знаю одне і друга - я знаю інше. Тому краще звертатись до професійних людей. Моя порада.
-
,, відповідає вимогам для в'їзду, як тимчасовий резидент,,. Не більше і не менше.
-
Просто ще раз у вас запитаю- у вас ж кваліфікація і дозвіл на тлумачення канадського іміграційного законодавства? Чи це так.балачки у чатіках?
-
Нам і так вистачає негативу і проблем в житті. Тому не сваримось. І йдемо далі кожен при своїй думці🙂 Guys let's live together☺️ - як казав кіт Леопольд.
-
Okay, I‘m so sorry. My English no very well. Можливо ви добре знаєте англійську і онлайн репетиторством займетесь. Я якраз шукаю нового вчителя)))
-
Так, забув вказати. У мене її не було. Але я брав квитки через посередника і там запевнили, що якщо не змінювати аеропорт і менше 24 то можна без візи
-
humanatravel.com 668$
-
Ми купували через Тріпмайдрім з Відню через Амстердам до Едмонтону близько 500 євро плюс багаж
-
tripmydream.com/