Канадський Марк Chat
-
Доброго дня .Напишіть будь ласка де хто пересідав по foill less і чи не було пробле ?🙏🙏🙏🙏🙏
-
Ви де знаходитесь?
-
Друже, все по різному і від ситуації. Знаю коли були три дні до рішення і 5 до вклейки (давали і забирали особисто). Ще варіант що після рішення відправили кур'єром, чекали місяць, не дочекались - пішли забирати особисто. Останні що вчора говорив - 28 квітня біометрія і досі рішення немає. Але що цікаво двоє сімей проживали в Польщі до війни (працювали). По них досі навіть рішення немає. Так що єдиного рішення немає. Конкретніше описуй свою тоді може вгадаємо :)
-
Робіть другий закордонний паспорт і здавайте в візовий центр на вклейку особисто
-
Доброго дня ! Прошу допомоги в питанні : Моя подруга втікала від війни, виїхала до друзів, в Ізраїль. Дозвіл залишатися в Ізраїлі до 4 червня. Вона улітає в Канаду через Німеччину. Канадська віза у неї вже є. Білети куплені до Канади з Мюнхена. Дозволять їй полетіти в Німеччину із загран паспортом без біометрії ? Український паспорт біометрічний. Коли здавала на візу в Канаду - також здавала на візу біометрію.
-
Доброго дня товариство ! Прошу підказати :
1)Щоб здати особисто паспорт в Варшаві на вклейку візи , потрібно записуватися на прийом ? Чи можна так принести без бронювання часу ? Також як отримати після вклейки (потрібен запис , чи без запису йти на отримання після листа про підтвердження з вклейклю на пошті?)
2)Якщо відправляти кур'єром - сім'я 5 паспортів , відправляти кожен окремо , чи можна в 1 конверті
3)які ще необхідно документи : -паспорт -підтвердження фой-лесс візи -.....?
Завчасно вдячний за відповідь чи пораду .
-
Скажу те що багато не хоче чути. Бо більшість хитрожопців хочуть відкрити собі візу на халяву. Канадську, англійську, австралійську, ще можна штатовську. Зараз все спрощене і безкоштовно. І відкривають не за потреби а так щоб були.... Бо задурно.