Канадський Марк Chat
-
Доброго дня ! Прошу допомоги в питанні : Моя подруга втікала від війни, виїхала до друзів, в Ізраїль. Дозвіл залишатися в Ізраїлі до 4 червня. Вона улітає в Канаду через Німеччину. Канадська віза у неї вже є. Білети куплені до Канади з Мюнхена. Дозволять їй полетіти в Німеччину із загран паспортом без біометрії ? Український паспорт біометрічний. Коли здавала на візу в Канаду - також здавала на візу біометрію.
-
Доброго дня товариство ! Прошу підказати :
1)Щоб здати особисто паспорт в Варшаві на вклейку візи , потрібно записуватися на прийом ? Чи можна так принести без бронювання часу ? Також як отримати після вклейки (потрібен запис , чи без запису йти на отримання після листа про підтвердження з вклейклю на пошті?)
2)Якщо відправляти кур'єром - сім'я 5 паспортів , відправляти кожен окремо , чи можна в 1 конверті
3)які ще необхідно документи : -паспорт -підтвердження фой-лесс візи -.....?
Завчасно вдячний за відповідь чи пораду .
-
Скажу те що багато не хоче чути. Бо більшість хитрожопців хочуть відкрити собі візу на халяву. Канадську, англійську, австралійську, ще можна штатовську. Зараз все спрощене і безкоштовно. І відкривають не за потреби а так щоб були.... Бо задурно.
-
Саме так
-
Або вже як колись сильно припече
-
Привіт! Коли заявка подавалася на чоловіка та дружину, дружина здала біометрію, чоловік звісно ні, чи варто очікувати на візу? Додам, що через кілька днів прийшов запит на копію паспортів для обох, хоча вони і раніше були завантажені (звісно ми знову завантажили).
-
Так власне через те і черги. Особисто знаю 3 сім'ї що отримали візи і не планують їхати. І ще 2 які під питанням. Зате є люди які з квітня в черзі