Канадський Марк Chat
-
Та то айді карта, біометрією там вроді і не пахне
-
Маю питання, а для чого всі так питають про вклейку візи перед вильотом, якщо це не обов'язково, а можна вже в Канаді це зробити
-
Якщо у неї НЕ біометричний закордонний паспорт то тоді їй потрібна шенгенська віза для в’їзду до Німеччини чи іншої країни ЕС. Тільки по біометричному закордонному паспорту можливий в’їзд до ЕС по спрощеній безвізовій системі
-
Хай краще зразу з Ізраїля летить у Канаду, бо зробити шенген вона вже не встигне до 4 червня
-
Скажу те що багато не хоче чути. Бо більшість хитрожопців хочуть відкрити собі візу на халяву. Канадську, англійську, австралійську, ще можна штатовську. Зараз все спрощене і безкоштовно. І відкривають не за потреби а так щоб були.... Бо задурно.
-
Ви маєте на увазі відкрити і не вилітати?
-
Саме так
-
Або вже як колись сильно припече
-
Та у неї foil visa, а вклейку візи треба чекати довго, а ще віза закінчуються в Ізраїлі. Санта Барбара, короче...
-
Це дійсно хитрожопі, бо забирають місця в тих кому дійсно потрібно, ну і черги створюють
-
Тому що в Канаді то коштує грошей) Особисто мені потрібна вклеєна віза бо я вилітаю з країни з котрої виліт по електронній візи неможливий. В поки чекала на виліт був час відправити паспорт на вклейку
-
Привіт! Коли заявка подавалася на чоловіка та дружину, дружина здала біометрію, чоловік звісно ні, чи варто очікувати на візу? Додам, що через кілька днів прийшов запит на копію паспортів для обох, хоча вони і раніше були завантажені (звісно ми знову завантажили).
-
Відкрию вам секрет, то безкоштовно в Канаді
-
Ну тоді хай дізнається чи можливо їй буде вклеїти ту візу у Стамбулі чи Каїрі. І якщо можливо то хай летить труда і чекає вклейки. Це як варіант щоб не продовжувати візу у Ізраїлі або оформлювати шенген.
-
Так власне через те і черги. Особисто знаю 3 сім'ї що отримали візи і не планують їхати. І ще 2 які під питанням. Зате є люди які з квітня в черзі
-
Опачки) оце зараз розгрузиться візовий центр у Варшаві 😂😂😂
-
Без біометрії візи не буде
-
оце людями робити нічого... їздять біометрію здають, заповнюють документы..
-
Я «худію» ви звідки всі ??? Ізраїль, Німеччина Нідерланди, Італія , всі мешкають по чотири роки менше більше й візи шльопають Канади. Візи Канади й поміч потрібна людям яки перетерпіли відчули на собі війну й так далі. Хоть іноді пишіть тільки не кажіть де ви з мільйонами чи тисячами сидите й питаєте як з однієї країни втікати топової до іншої! Хочаб майте повагу. Критично але як є
-
Та тому така ситуація, самі створюють люди проблеми, там де їх немає, з електронною візою вилітають, там на місці отримують дозві на роботу, і йдуть працювати за два тижні, а паспорт відправляють на вклейку візи..
3581/64839