Канадський Марк Chat
-
Можна і мені деталі
-
Віктор, сьогодні отримала інформацію, що Олімел більше не приймає. Моя подруга працює в магазині і каже до нас сьогодні українці толпами ходили віддавали резюме, вона каже їм ідіть на олімел там же приймають, вони сказали вже були там і нам сказали що олімел уже не бере. Так що такі справи. Не знаю що буде далі. Знаю, що минулого року government зобов'язав завод прийняти людей, знайти біля 200 робочих місць. Уже зараз там більше 200. Так що не має гарантії 100% що будуть приймати далі. Але час покаже...
-
Також цікавить що потрібно
-
Ви б написали локацію. У мене є знайома масажист та косметолог в Калгарі, можу дати вам її інстаграм, якщо бажаєте сконтактуєте, попитаєте що і як
-
Едмонтон, NW
-
Привіт. Потрібна кімната, бейсмент, чи 1 бедрум. Від суботи, терміново. Для пари. Хтось може допомогти? КАЛГАРІ
-
-
Було таке.. через 2 місяці вдалось заповнити на дітей.. дзвоніть на гарячу, вони кажуть спробуйте за тиждень, через тиждень все те саме.. але можливо вам пощастить і вони швидше виправлять
-
Там номер вказується коли вибиває помилку, на нього і дзвоніть..
-
Всім привіт хту у Вікторії BC , і може продати або поділитися зарядним до ноута потрібно поки не прийде переходніе з є на а вилку Є
-
Дзвонив до Трюдо, каже що продовжить, подякував 🙃 А якщо чесно то вже десь 1000раз писали про це, на разі не має такої інформації..