Канадський Марк Chat
-
Там номер вказується коли вибиває помилку, на нього і дзвоніть..
-
Всім привіт хту у Вікторії BC , і може продати або поділитися зарядним до ноута потрібно поки не прийде переходніе з є на а вилку Є
-
Дзвонив до Трюдо, каже що продовжить, подякував 🙃 А якщо чесно то вже десь 1000раз писали про це, на разі не має такої інформації..
-
Всім привіт Слава Україні !!!
-
Дякую, часто не маю часу сидіти тут і моніторити новини, тому і запитав. 😉 Трохи нервую стосовно закінчення Куєт, бо вийде так шо все було марно робити ту Візу и т.п По приїзду кошти не виділять на людину а це не гарно, бо які б вони не були а штани підтримають якись час, Ворк пермінт не відкриють, тоді на шо їхати як шо робити не зможу....
-
Та візу не дорого робити, майже безкоштовно, тільки якщо їздити на біометрію. А квітки можна не купляти поки інформації не буде.
-
Блогером вам не стати 😁
-
Хоч одна розумна людина, яка не панікує, а робить по сітуації.
-
Там вік ролі не грає. Що на дитину що на дорослого питання одні (в мене доньці 4 роки і питання було чи вона не заміжня), хіба що до 17 років біометрії не треба, вам вже більше так що можете подавати
-
Доброго дня всім! Підкажіть,якщо народжувати в Канаді по cuaet, на скільки складно,і на скільки дорого це? Дякую.
-
Біометрія з 17 років, наскільки я знаю