Канадський Марк Chat
-
Вітаю, чи потрібно нотаріально завіряти довідку про несудимість ?
-
так)
-
Дякую!)
-
Це в італії було ?!)
-
Привіт всім.👋 Підскажіть, хто знає, як добавити новий документ, фото, (закордонний паспорт) в особистий обліковий запис?🤔
-
Все залежить від окремого офісу, країни та завантаженості. Тому універсальної відповіді тут немає
-
А до деяких офісів, коли приходиш, кажуть що тільки через пошту. Навіть, якщо ти до них спеціально приїхав
-
так. плюс дешевше буде кур"єром (дорога дорожче), плюс час свій зекономите))
-
Тому всім, хто ще в процесі — Будьте обережні з офісами, бо можете приїхати, а вам відмовлять
-
добрий день цікавить заповнення VFS-ConsentForm для відправки паспорту дитини на вклейку візи. Чи є приклад заповнення? Чи може хтось із батьків підписатись за неї? І чи портібно заповнювати 4 аркуш де про біометрію іде мова оскільки дитина не здавала біометрію?
-
У Варшаві тільки через кур'єра. І так буде дешевше.
-
Якщо заявка на візу уже подана то помоєму ніяк
-
ВП до помічі не відноситься ) Якшо ваша заявка на візу одобрена і ви уже зробили більшу половину то ви візу получите навіть після закриття куает.🤦♂️
-
дякую
-
95%
-
це іфа на 100% ?
-
З новим Українським Роком !!!! Це буде, рік перемоги Слава ЗСУ! Слава Волонтерам ! Ви найкращі 💪💪💪 Україні була , є і буде 🇺🇦💪
-
Виплат не буде , ворк буде🙂 Тим більше віза на три роки це робоча , ті хто мали туристичну навіть получали ворк
-
А я і не писав шо я хвилююсь стосовно Візи. Я писав шо коли Візу отримаю, а це за 2 тижні і паспорти приїдуть до мене назад. Ворк подекують шо скасують и виплати теж. Віза так буде, а от Ворк не дадуть ось за шо я
-
Пробачте що питаю це тут, але, можливо є хтось з red deer? Шукаю місцеву телеграми группу, але не знаходжу
16 Jan 2023, 06:08
36089/64839
13 Jan 2025, 17:32