Канадський Марк Chat
-
youtu.be/D7xPk1JKBMA
-
www.englishdom.com/referral/1b2z2/
-
Доброго вечора,підскажіть хороші онлайн курси англійської!!!
-
Спробуйте, там є безкоштовний пробний урок та визначення вашого рівня англійської)
-
Дякую,спробую
-
Викладачі розмовляють українською, російською, англійською. І дійсно вчать на результат. Я задоволена😊
-
Я вчу тут, гарні викладачі. Я вже як два місяці там, є результати)) Дуже рекомендую!
-
Варшава - Торонто - Місто в Альберті (Едмонтон, Калгарі)
-
Всім вітання. Підкажіть,товариство, чи є недорогий переліт без пересадок з будь якого міста Європи до Альберти(будь яке місто)? Хто звідки летів? Або маршрут з 1 пересадкою не в Лондоні
-
Я летіла так Варшава - Торонто - Едмонтон (7тис зл з додатковим багажем) зайдіть на сайт LOT і замовте ними собі ці напрямки, чи раніше до дати бронюєте тим дешевше.
-
Підскажіть, будь ласка, скільки платите за годину заняття?
-
Для 4 людей трохи зажирно)
-
Це вже ціна за всі напрямки
-
Так
-
7 тис.зл за 1 персону?
-
Ну можна і на байдарці, то даром буде, Овер 3+ пересадки в районі 500-600 баків ну то десь біля 2-3 діб будите летіти)) Ще можна на пароплаві, через Атллантику, також 400-700 дол ну десь в районі тижня ..
-
Про даром ніхто не говорить. Шукаю оптимальний варіант. Є порада поділіться,не маєте- з пустого в порожнє сенсу не має переливати. З повагою
-
Вибір завше за людиною
-
У всі часи, переліт через Атллантику ( з Європи в Північну Америку) вартував ± 1000-1200 $
-
друге розрив xD
16 Jan 2023, 06:08
36226/64839
13 Jan 2025, 17:32