Канадський Марк Chat
-
Підскажіть, будь ласка, скільки платите за годину заняття?
-
Для 4 людей трохи зажирно)
-
Це вже ціна за всі напрямки
-
Так
-
7 тис.зл за 1 персону?
-
Ну можна і на байдарці, то даром буде, Овер 3+ пересадки в районі 500-600 баків ну то десь біля 2-3 діб будите летіти)) Ще можна на пароплаві, через Атллантику, також 400-700 дол ну десь в районі тижня ..
-
Про даром ніхто не говорить. Шукаю оптимальний варіант. Є порада поділіться,не маєте- з пустого в порожнє сенсу не має переливати. З повагою
-
Вибір завше за людиною
-
У всі часи, переліт через Атллантику ( з Європи в Північну Америку) вартував ± 1000-1200 $
-
друге розрив xD
-
Вітаю. Недорогий без пересадок - так не буває. 1000+ $ Прямий з Амстердаму в Едмонтон , авіакомпанія KLM Прямий з Амстердаму в Калгарі , авіакомпанія westjet З однією пересадкою , варіантів більше Ми летіли в грудні , Бухарест-Амстердам-Калгарі-Едмонтон , 650$ з особи В дорозі 24 години
-
Дякую
-
Ну от Lot з Польщі, Варшава - Торонто. З Голандії - Торонто ( Едмонтон) якщо не помиляюсь KLM Та і не переривайте з пустого в порожнє.... Ночівлі з дітьми в аеропортах то ще та затія 👍 Хоча вибір за Вами. З повагою!
-
Сурові українці…
-
Вони його відразу відправляють чи потрібно буде ще чекати листа?
-
Я пару днів тому купила квиток до Торонто з Франкфурта з пересадкою в Амстердамі, вийшло 550€
-
Ще таке питання якщо здав біометрію потрібно залишати закордонний паспорт їм?
-
Підкажіть подав заявку на біометрію у Львов назначили на 23.03 як відмовитись хочу поїхати здати в Румунії??
-
Дякую за пораду. Читав,що за 650 з Амстердама в Калгарі прямим літають. Шукав схожі варіанти) поки глухо.
-
Я щось путаю, Бухарест -Амстердам - 1 Амстердам - Калгарі - 2 Калгарі -Едмонтон - 3... Чи я не правильно рахую, поправте ..
16 Jan 2023, 06:08
36236/64839
13 Jan 2025, 17:32