Канадський Марк Chat
-
До речі,що там з пропозиціями по роботі в Альберті?
-
Ну клімат- це як кому пасує. Тим паче, в Альберті клімат різний. До прикладу, в Едмонтоні і Калгарі- дуууууже відрізняється.
-
Не тільки клімат, а й цивілізація в загальному.. Альберта це ідеальне співвідношення.. але Володимир знає це, просто натура в нього така 😅
-
Це так . Але , наприклад, на Юконі ще дешевший рент . І зарплати непогані. Чому ні?
-
Бачите, а мені Калгарі не заходить. Дуже піжонське, як на мене. Дома я а Едмонтоні.
-
Тоді ви наша!😁Хоча... Едмонтон і Калгарі- це одвічні антагоністи.
-
А потім плачуть в чатіках: холодно, бомжі, наркомани...
-
Ця зима в Едмонтоні( за розповідями старожилів) ) найтепліша за останні роки.
-
Зима як зима- біди нема. Дні короткі, час плине швидко.
-
Звичайна зима.
-
Згідно Вікіпедії,Альберта займає перше місце по простоті відкриття і ведення бізнесу серед всіх 50 штатів США і всіх провінцій Канади .
-
О, то ваш коментар - це дивовижні вірші.
-
Ото в Вас настрій романтичний….)
-
Володимире з Вами посперечаюсь)) в Вайт Хорсі на 25-30 а в деяких випадках і на 40% рент більший ніж в Едмонтоні, сам моніторив цю тему, бо хотів в Вайт Хорс їхати... Той рент, що в оголошенні, то потрібно " крізь пальці" на то все дивитися , ціни не відповідають тай мало хто тобі здасть... З роботою в Хорсі, взагалі проблеми як для мене немає, то ось з рентом- катастрофа... А це тільки вершина айсбергу, тай пальне, впевнений дорожче ніж в Едмонтоні..
-
Та не звертайте увагу. То я так..щось по старіковські бубню😴