Канадський Марк Chat
-
Якщо ви нормальний працівник, канадієць буде підписувати з вами контракт -скільки вам треба
-
Я не можу знати,де ви працюєте. Якщо відповідаєте вимогам працедавців - це ок
-
Хотілося б в це вірити. Але, я бачу що є насправді. От вчора,наприклад, у нас повідомили про звільнення двох людей пенсійного віку- сказавши що їхня вакансія закривається. А сьогодні привели молодих на стажування…. Нормальний, це який ( по вашому)? Бо, в моєму розумінні- тут - (якщо не наркоман) то вже нормальний.
-
Я думаю тут питання в тому, що і як людина робить, який вона спеціаліст та знання мови це 75% успіху! Але на мою думку, далі більш таких повідомлень буде, бо кожен має на своїй " шкурі" це відчути, а не слухати таких як Володимир " битих" українців в Канаді
-
Офішенсі. Ви чули про таке?
-
Відповідаю, але години врізали.
-
Менеджер рахує по табличках. Людино-години. Коефіцієнт корисної дії тощо. Якщо не вписується в графіки- зменьшує ваші години. Це нормально. Просто бізнес.
-
Зрозуміло. Не про Едмонтон мова…(
-
І, порозмовлявши з людьми які давно працюють в цій сфері- то за нормальну роботу тримаються роками й ногами)…. Я одна біла в колективі. Скажу чесно- люди пашуть на всі 100%
-
Клінінг- класний бізнес. Плюньте, і йдіть далі Знаю дівчат,які починали на клінінгу за 15 , а зараз не на кожну роботу за 25 погодяться
-
Ні, в мене інша ситуація. Мою позицію закривають. І 4 людей залишаються без роботи. Переводять на іншу роботу- ( двох) і дають менше годин. Клінінг.
-
Отож. Я завжди і всім кажу. Якщо вам більше менше добре там де ви зараз є,,то треба 20 разів подумати, чи варто їхати до Канади
-
Але..збережіть ці свої коментарі. Пройде трохи часу. Ви їх будете читати і поблажливо посміхатися.
-
Ото Ви оптиміст. Я також не з песимістів. Але…
-
Справа часу. Везіння і терпіння.
-
Дякую за підтримку. Я таких не знаю)…..