Канадський Марк Chat
-
Ні, в мене інша ситуація. Мою позицію закривають. І 4 людей залишаються без роботи. Переводять на іншу роботу- ( двох) і дають менше годин. Клінінг.
-
Отож. Я завжди і всім кажу. Якщо вам більше менше добре там де ви зараз є,,то треба 20 разів подумати, чи варто їхати до Канади
-
Але..збережіть ці свої коментарі. Пройде трохи часу. Ви їх будете читати і поблажливо посміхатися.
-
Ото Ви оптиміст. Я також не з песимістів. Але…
-
Справа часу. Везіння і терпіння.
-
Дякую за підтримку. Я таких не знаю)…..
-
Ок. Поблажливо, то відий якосс особливо….. ) Добранічки.
-
Привіт товариство. Підскажіть будь ласка, може хтось якось пройшов ребус по отриманню візи на дітей. З серпня місяця заявка знаходиться на розгляді, писав два рази , відписали що поставлять статус анкети приоритет а однак тишина. Іздили в консульство -безрезультатно. Підскажіть що можна зробити ще? Чи тупо чекати? Дякую.
-
566 евро прямий з Дублін в Торонто.
-
Щодо деталі, супровідний лист, копії ваших листів - фейсбук, гугл - деталей безліч
-
Якщо ви вже з візами (ви та дружина) відправляйте паспорт дитини на вклейку візи. Моїм досі не підтвердили візу, а паспорти вже з вклейками.
-
Чула, що в Німеччині точно без погодження дітям вклеюють. Сама не стикалась, дітям прийшли підтвердженняз різницею 3 тижні від наших.