Канадський Марк Chat
-
Ок. Поблажливо, то відий якосс особливо….. ) Добранічки.
-
Дякую
-
Привіт товариство. Підскажіть будь ласка, може хтось якось пройшов ребус по отриманню візи на дітей. З серпня місяця заявка знаходиться на розгляді, писав два рази , відписали що поставлять статус анкети приоритет а однак тишина. Іздили в консульство -безрезультатно. Підскажіть що можна зробити ще? Чи тупо чекати? Дякую.
-
доброго ранку може підсказати, чи можна перевозити ліки в валізі?
-
566 евро прямий з Дублін в Торонто.
-
не тільки таблетка, а і каплі теж?
-
Доброго дня. Бачив відео на днях з таким запитанням, відповіли що можна
-
Думаю, так. Якщо у валізі, яку будете здавати. Ручна кладь, тут можливо є відмінності .
-
Щодо деталі, супровідний лист, копії ваших листів - фейсбук, гугл - деталей безліч
-
Якщо ви вже з візами (ви та дружина) відправляйте паспорт дитини на вклейку візи. Моїм досі не підтвердили візу, а паспорти вже з вклейками.
-
З Ісландії ще дешевше, а в Ірландії як телепоптація безкоштовна?
-
Чула, що в Німеччині точно без погодження дітям вклеюють. Сама не стикалась, дітям прийшли підтвердженняз різницею 3 тижні від наших.
-
Добрий день, якщо валіза буде більше 23 кг , приблизно , яку суму доплачувати?
-
подзвоніть на гарячу лінію львовського центру
-
Доброго дня! У мене теж було так дитячі візи розглядалися із серпня. Я писала чотири рази кризову форму. Востаннє писала 2,5 тижні тому. Отримали запити на вклеювання дитячих віз 22 лютого. Пишіть ще й не втрачайте надію.
-
Добрий день. Підскажіть будь ласка чи є робота на бусі, Box Truck, пікап перевезень, яким перевозять автомобілі чи малий вантаж? Інформація інтересна загалом в Канаді, особливо актуально Саскачеван?
-
Дякую
-
Дякую
-
Дякую
-
А є такі, що отримали одразу Work Permit?
16 Jan 2023, 06:08
36386/64839
13 Jan 2025, 17:32