Канадський Марк Chat
-
Але курс більш менш однаковий, вибору небагато
-
Народ, є в когось контакти в місті Едмонтон, на темат роботи, буду дуже вдячний
-
Я так розумію то у вашого банка треба дізнаватися, то ж вийде як переказ на закордонний рахунок
-
Чи можна у Канаді Переводити гроші в Україні ?
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, при онлайн check in на літак, що потрібно вказувати у purpose of visit (work or immigration). Дякую))
-
Приєднуйтесь 👾 Створила чат з інформацією для тих, хто хоче почати роботу у Uber eats, або вже там працює Там ви знайдете всю необхідну інформацію яка вам потрібна для початку або прийняття рішення чи варто починати 🙃
-
не думаю що в канаді це буде коштувати дешевше) чи хоча б стільки ж)
-
Перепрошую ,я хотів у Вас запитати ,мені також прийшов після візи якийсь лист в особистий кабінет ,так це і є Ворк Перміт ? Там якийсь номер Application і ще якісь номера.
-
Ворк перміт можна отримати тільки по приїзду в Канаду
-
Якщо я правильно зрозумів, про який лист ви кажете, то це лист, що рішення про видачу вам ворк перміту було схвалено. Його треба буде роздрукувати і взяти з собою. По прильоту, показати офіцеру і він вам видасть ворк перміт.
-
Хтось знає?
-
Це в яких грошах? 😳
-
Ну то ви просто не з такої родини, а з "багатої" 🤣🤣🤣. Двох-трьох кімнатна квартира площею 60-70 кв.м. середньорічна ціна (зимою дорожче літом дешевше всі прслуги (виходить в середньому 3200-3500 грн. В новобудовах навіть дешевше при індивідуальному опаленні. Тобто це ті ж 80-85$. Але це поки що. Однозначно буде дорожчати. Ну буде 120 $ +/-.
-
Так це гривні. Комунальні у власному будинку це щось, в Україні
-
Хто уже пробував робити перевод з банківської канадської карточки на іншу канадську ? Це можливо зробити через додаток чи треба йти в банк ? 🤔
-
Потрібно подати: - оригінал паспорта - лист-запит на паспорт - дозвіл на обробку персональних даних
-
В канадському Ванкувері українці дали по шиї анонімним любителям лайна 👍🔥 Бросок Мангуста🇺🇦 | Бросок Мангуста 🇺🇦 18 ✙
-
Ось вам і "руській мір" прийшов і до Канади Приїздить всяке шобло, і пише в таких спільнотах як тут " Памагіте, ми пріезжам, а где получить беспатно жильйо, а где получить еще что то беспатно і ТД..." Мова має значення!!!!!
-
тут є обмінники! і курс там трохи вищий ніж в банках. тому має сенс іти в обмінник, якщо сума більш-менш відчутна.
-
З гривневої карти приватбанку чи монобанку конвертація НАЙВИГІДНІША коли оплачуєте картою в Канаді. На зараз курс був 27,68 грн за CAD. Ви ніде не купите CAD по такому курсу в Україні і навіть по приблизно такому.
16 Jan 2023, 06:08
36619/64839
13 Jan 2025, 17:32