Канадський Марк Chat
-
тільки вчора говорив з дівчиною, яка місяць живе в районі St.Albert. то вона була дуже песимістично настроєна, бо дитина 5 років і дівчинк 13 років дуже сумують і нікого поряд немає і дітей не видно і дитячих майданчиків немає. можливо вона просто за місяць ще нічого не взнала. просто у нас переважно у містах - вийшов з квартири , а там купа дітей граються
-
Пропо працевлаштування не без питання, тількі люди хочуть нічого не робити і зарлбити 🤣🤣
-
-
Читай правильно, либо думай хотя-бы и не перекручивай мой вопрос.... Не понимаю почему столько негатива, ведь каждый пытается найти место в этой жизни. Тут группа была создана для того чтобы люди делились полезной информацией, а не брызгались ядом и завидовали
-
Ок, розумію я не знав що тут заборонено
-
Приємно познайомитись
-
Я? Я запитав нормально і культурно, мені почали відповідати не на на мої запитання і хамити. Якщо я чимось і когось образив то прошу мене вибачити я цього не хотів і бажаю всім всього найкращого.
-
Тро́лінг (інт.-сл., запоз. від англ. trolling) — вид взаємодії в онлайн-дискусіях на віртуальних комунікативних ресурсах (на форумах, у групах новин, у вікі-проектах, блогах та ін.), коли взаємодія націлена на провокацію у читачів емоційної відповіді, емоційної реакції, емоційних аргументів, образ і тривалих марних дискусій, флейму, нагнітання конфліктів для реалізації цілей інтернет-троля.
Тому все вірно вам написали щодо Троля.🤷♀
-
Не корректно веде себе G ! Ім'чко ще те :))