Канадський Марк Chat
-
Приємно познайомитись
-
Я? Я запитав нормально і культурно, мені почали відповідати не на на мої запитання і хамити. Якщо я чимось і когось образив то прошу мене вибачити я цього не хотів і бажаю всім всього найкращого.
-
Тро́лінг (інт.-сл., запоз. від англ. trolling) — вид взаємодії в онлайн-дискусіях на віртуальних комунікативних ресурсах (на форумах, у групах новин, у вікі-проектах, блогах та ін.), коли взаємодія націлена на провокацію у читачів емоційної відповіді, емоційної реакції, емоційних аргументів, образ і тривалих марних дискусій, флейму, нагнітання конфліктів для реалізації цілей інтернет-троля.
Тому все вірно вам написали щодо Троля.🤷♀
-
Не корректно веде себе G ! Ім'чко ще те :))
-
Шановні, щось ви тут перегнули трішки з тим що данна програма тільки для біженців з самої України. А можливо та людина що працювала у Польші вирішила повернутися в Україну, але почалась війна, і їй потрібно вирішувати де надалі будувати своє життя. У кожного свої думки та ситуації, не потрібно всіх під одну лінію. Кожний українець має право отримати наразі візу у Канаду, незалежно де він згаходився на початку війни. Якби були обмеження то дійсно тоді б Канада просила доказ того що ви знаходились в Україні на початок війни. У вас ніхто не забирає шанс собі отримати ту візу та поїхати у Канаду. Черги створилися? Я вам скажу, що кому потрібно було бистріше отримати візу то він не подавався у Польші, подавались у країнах де менше біженців і не таке завантаження на візовий центр. Не вигадуйте якихось правил, та не висловлюйте людям не існуючих обмежень. Я особисто була в рідному Києві на початок війни, і виіхала до Европи, але я чула до себе дуже багато якихось диктованих правил які з’явились під час війни. Люди, це війна, тут не має вірного чи не вірного рішення, кожний чинить як вважає потрібним. І ніхто не має право когось зневажати, ми можемо тільки запитати як людині вдалось те чи інше. Єдині кого нам потрібно зневажати то русня, а не самих себе.
Я на останок стосовно біженства, я вже тут писала і ще раз нагадаю, що Канада то не перша країна в’їзду для біженства, навіть у такий час переїзд у Канаду то зважений вчинок з урахуванням всіх своїх реальних можливостей. Не розраховуйте на те що той хто жив у Польщі буде і своїм дітям і вашим постійно допомагати, допоможуть то і добре, не допоможуть, то можливо не можуть, прийміть це і ніколи не гнобіть людину котра вам не допомогла бо у неї можливо не було можливості. Я намагалась написати дуже коректно але щоб зрозуміли всі і не строїли собі ілюзій та не отримали розчарувань у людях -
Інформація для тих хто перебуаає в Україні і думає про те де здати краще біометрію. Моя історія: Я проживаю у Київській області і так, як багато хто з присутніх у цьому чаті вирішила дати можливість вибору своїм двом синам (8 і 10 років хлопцям). Тому заповнивши анкету CUAET встало питання куди їхати щоб здати біометрію і так як в Україні з з/п дуже скрутно, то обирала більш дешевий шлях і більш швидкісне приннятя рішення по заявкам. Так от, я обрала Молдову. Друзі вартість поїздки мені обійшлася у 3000 грн. (Потяг до Вінниці 187 грн. + автобус до Кишиніва 1000 грн., зворотній шлях автобус з Кишиніва до Вінниці 800 грн. + потяг Вінниця-Київ 187 грн.).Рішення по моїй заявці прийняли у продовж 2-х днів, тобто отримали візи і через 5 днів отримала лист щодо оформлення open work permit. Сподіваюсь, що ця інфа комусь допоможе!😉
-
І це справедливо. Принаймні, кожен з українців, що їздять на роботу у європу, краще підготовлений до життя за кордоном. І ніяких "рожевих окулярів" ні в кого з них нема.
-
Зауважте ще те що люди поїхали колись на заробітки не від гарного життя. І зовсім не всі, і зовсім не більшість з них поїдуть до Канади. То просто так здається що їх більшість, через концентрацію таких людей у групах як ця. Я майже впевнена що як раз серед заробітчан більше реального розуміння що їх чекає в Канаді і тому ідуть ті хто оцінив усе і розуміє що в них є реальні шанси там самостійно влаштувати своє життя. Хоча б тому що у них уже був досвід самостійно починати життя спочатку. А тако ж багато з них і не ризикнуть знову починати все спочатку. І ще, їм навряд чи хтось дуже допомагав, і тому вони мають право допомагати так же як і їм «допомагали». Жорстоко яке така правда у житті і люди мають право на цю правду.
-
Давайте вже закривати цю тему.