Канадський Марк Chat
-
Доброго дня мене цікавить житло та праця,я 02.03 прилітаю в Торонто чи булаб можливість працювати на будівництві або в сільському господарстві? Дякую
-
Доброго дня! Ситуація: 7.02 здавали біометрію в Львові 5чоловік, за тиждень -півтора прийшов паспорт реквест чотирьом з 5, цьому одному до цих пір відповіді немає. Писали кризис форму щоб поставили в пріоритет, поки без результатів. Так от питання: чи варто турбуватись, чи це питання часу? Чи може є інші вирішення проблеми? Дякую.
-
Доброго дня всім. Що за медкомісія по прильоту у Канаду? Треба обов'язково робити?
-
Ще й місяця не пройшло. Тут багато хто місяцями чекає
-
А до чого тут, що ви разом здавали біометрію. Я з чоловіком також разом здавала, а вже вклеїла візу, а він більше місяця чекає
-
Я все розумію, але дивна ситуація проходили біометрію всі разом, а відповідь прийшла лише 4м. Знайома чекала запиту 4місяці.
-
Мені цікаво чи варто за це турбуватись, чи це питання часу. Все.
-
Дякую
-
Питання часу, просто почекайте ще, якщо вам не горить
-
Скажіть якщо у мене віза w1 Work, мені зразу дадуть нормальний ворк перміт?
-
Ви вже можете знайти на гуглмапі Ортодонт клініку і написати їм листа з цим питанням. У мене є такий досвід, все вирішується
-
Що значить нормальний? Всім однаковий
-
Раніше у групі бачив що дають ворк перміт з обмеженнями, а потім ці обмеження треба знімати, тому і питаю. Чи в будь якому випадку ворк перміт спочатку з обмеженнями?
-
Чи це не залежить від візи, а від проходження медогляду?
-
саме так
-
Дякую, тобто мені потрібно спочатку пройти медогляд, потім піти в Канада Сервіс і там поміняти?
-
Так, лише медогляд є підставою для зміни
-
Ні, це робиться онлайн. Ваші результати підтягнуться до системи, ви подасте на зміну перміту
-
Обов'язково
-
Доброго ранку , хто знає як правильно переоформити договір epcore electricity на нових тобто нас орендарів ?
16 Jan 2023, 06:08
36912/64839
13 Jan 2025, 17:32