Канадський Марк Chat
-
На одну особу (дорослу)?
-
Я не знаю на які суми вони можуть вимагати підтвердження, але знаю що до 50 000 USD точно нічого не питають)
-
Дурне питання заздалегіть попереджаю. Який є спосіб зрозуміти чи підходить тобі Канада, постійно вагаюсь та думаю їхати працювати в Британію чи Данію, чи їхати до Канади) Гроші є але низький рівень англійської (
-
Добрий вечір усім, хотіла перепитати, якщо чоловік італієць , то він не може подаватись зі мною на Quaet?
-
Я готовий працювати на низькопрофільній роботі що дозволяє низький рівень знань англійської.
-
А для Британії достатній рівень англійської?
-
Кажуть, що вони будуть видавати ворк перміти після 31 березня, проте без помітки CUAET. А без помітки CUAET допомогу не отримати. Проте зараз це тільки чиясь думка або чутки, рекомендую чекати офіційної інформації..
-
Дізнаємось після 31 березня, зараз все що говорять - не більше ніж думки авторів.
-
Тому всих і мучить , бо ніхто не знає
-
Можливо в Британії є якісь додаткові програми підтримки, в Канаді окрім 3000 одноразової більше толком нічого немає, тому може бути складніше з адаптацією.
-
Запитання яке всіх мучить: Ті хто мають робочу візу + letter of introduction і заїдуть після 31 березня (до червня) , можуть розраховувати на отримання ідентифікаційного коду , відкриття рахунку в банку та ОТРИМАННЯ фінансової допомоги 3000 cad?
-
То чому тоді сумніваєтесь щодо Канади?
-
Всім привіт! Підскажіть будь ласка, хто робив біометрію в Польщі, там великі черги? Чи довго весь процес триває? Та коли можна чекати рішення щодо візи?
-
Ну, з англійською все одно доведеться стикнутись. В Данії або англійська або датська, але вже легше англійську вивчити точно, ніж датську
-
Особисто моя думка, можливо вона нікому не цікава але війна не закінчилась, біженці не закінчились теж. Не думаю що така розвинена держава закриє або частково призупинить програму допомоги.
-
youtu.be/UdGRz6OOi3c
-
В офіційному сайті чітко написано,що ні)
-
Доброго дня, (Українці в Канаді) прошу допомоги,Скажіть чи потрібно мені повторно вчитися захищати сертифікат на масажиста у Канаді і в які провінції доступніше?якщо у мене є міжнародний сертифікат масажиста, вчився в Україні, маю досвід роботи у светрі масаж у лікуванні і реабілітації Буду вдячний за підсказку)
-
є посилання ? дякую)
-
CUAET це не програма біженства.Це тимчасовий дозвіл на перебування і роботу в Канаді.Це по перше. А по друге їдуть в Канаду переважно українці які перебували в Європі до широкомасштабної війни з росією.Тому що коли почалась війна закрили виїзд для чоловіків з України.А жінкам з дітьми немає чого їхати без чоловіка немаючи родичів чи друзів які допоможуть в Канаді. А ви якщо хочете працювати на чорній роботі приїджайте в Україну тут буде що робити.Після перемоги будемо довго відбудовувати.Роботи хватить всім.Тому ласкаво просимо.
16 Jan 2023, 06:08
37031/64839
13 Jan 2025, 17:32