Канадський Марк Chat
-
Ну, звичайно
-
Можливо хтось поділиться опитом відправки паспорта на вклейку візи до Варшави )
-
Все дуже просто. Якщо це по Польщі. Прихолите на почту. Берети лист, де вказуєте відправника, тобто вас і отримувача, тобто візовий цент Кагади, на новій адресі. (ТЦ Blue sity) Курєрська відправка.
-
Безпечний переказ коштів send.monobank.ua/jar/QbrizYeEc?fbclid=PAAaYE8roQn1qKpap6QJ72wpHHrCMFx2Hlqa9SyF6H_C6TIEaVh-r9NcwYP7s
-
Я теж так думала, але мене система далі не пропускає, пише що eligible for eTA, і не дає далі заповнювати для чоловіка, може це в настройках десь було, хто головний аплікант, в я не поставила 🧐
-
Можна трошки шрифт змінити. КМ краще зробити рівніше, не такий писаний, а от самий напис Канадський Марк, мржна більш "писаним" шрифтом. І чорний фон, наче трішки темнуватий🤔
-
100%
-
Сепер. На мою думку шрифт якись би інший
-
Цей варіант не дуже буде замітно, типу просто КМ
-
-
Я по Польщі через DPD відправляв (2 паспорти в конверт + лист з паспорт-реквестом + консент форма), попросив єдине, щоб додатково у водостійкий пакет поклали. Адреса: Visa Application Centre Aleje Jerozolimskie 179 (CH Blue City, 2nd floor) Warsaw 02-222 Оплатив 15 злотих, дали трек номер і на ранок показало, що документи вручені. А далі воно всі статуси на імейл приходили. Єдине, що майте на увазі: якщо замовляєте зворотню доставку, то 127 злотих за КОЖЕН паспорт. Відтак мені було дешевше самому приїхати у Варшаву і забрати документи.