Канадський Марк Chat
-
Можливо вам допоможе звернення у посольство України (в Польщі або вже в Канаді). Я думаю що можна запросити копії документів про навчання. Можливо і довідки про в'їзд виїзд із старого паспорта отримаєте. Нічого не гарантую. Але можна спробувати.
-
В якому такому митному законі? Немає таких умов. Якщо більше 10 тисяч потребують кошти декларування, якщо менше, то ні. Все, більше ніхто нічого не питає.
-
добрий день, вечір, ніч, підкажіть будь-ласка, як правильно заповнити анкету для дитини 2 місяці, по cuaet, як турист, він же не може працювати в два місяці, як правильно додати дитину, вибачте може за безглузде питання,
-
Добрий день.Підкажіть може хто стикався з таким?Подала на закордонний паспорт в Варшаві так як мій закінчується і він уже готовий щоб забрати,але я знаходжусь в Канаді і немає змоги його забрати так як потрібна мені віза на в'їзд до Польщі.Чи можливо таке ,щоб його переправити до Канади і тоді відібрати.Дякую
-
Добрий день, таке питання: до якого числа виплати для українців? До 30 червня?
-
Перший пункт потім виправиш, при подачі на пр, коли буде диплом на руках, хоча якщо ти не претендуєш на якусь кваліфіковану роботу по спеціальності що в дипломі то достатньо буде і про повну середню освіту. Другий пункт - значить був безробітний, крапка. По третьому пункту тобі не обов'язково підтверджувати де ти там працював в польщі, подаватимешся на пр на основі канадського досвіду роботи. Про точність дат перебування в польщі взагалі не впевнений що це суттєво. А взагалі тобі до подачі на пр ще огого як далеко.