Канадський Марк Chat
-
Добрий день, таке питання: до якого числа виплати для українців? До 30 червня?
-
Перший пункт потім виправиш, при подачі на пр, коли буде диплом на руках, хоча якщо ти не претендуєш на якусь кваліфіковану роботу по спеціальності що в дипломі то достатньо буде і про повну середню освіту. Другий пункт - значить був безробітний, крапка. По третьому пункту тобі не обов'язково підтверджувати де ти там працював в польщі, подаватимешся на пр на основі канадського досвіду роботи. Про точність дат перебування в польщі взагалі не впевнений що це суттєво. А взагалі тобі до подачі на пр ще огого як далеко.
-
Вибачайте перериваю ваш "псевдоінтелектуальний діалог" 1987+ Vasya K. Переписуйтесь в приватних повідомленнях. І рагулюваті ваші фрази типу "так візу любому дуракові відкривають" є офензивні та в певній мірі ображають адекватних присутніх тут і знижують рівень спілкування. А приватні питання а також орфографія і лексика типу "неправЕльно,Зпустилась,учоба, якшо,смисл,розстався,шариш" будуть більш актуальні для вашого приватного спілкування.
-
Я декларував, вони самі підсказали просто вказати що це власні збереження, їм діла ніякого до того нема, просто показати потім той папірчик банку шоб знали шо ті гроші задекларовані, а не приїхав без нічо а ставлю в банку $100 000, як він в аеропорті мені пояснив питання винекнуть якшо я наприклад за тиждень 3 раза в канаду вїжджатиму і звіжкись привозитиму гроші, це вже підозріло.