Канадський Марк Chat
-
Всім добра. Підкажіть, з повербанком 30000mAh пропускають в літак?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, може хто знає. Чи зможу я забрати паспорт дружини, після вклеювання візи, замість неї? Локація Берлін.
-
То я читала канадійські митні правила, а Ви? Не потрібно вводити людей в оману, немає тих обмежень, що ви зазначаєте, на оф канадійському сайті чітко зазначено, що немає ліміту, але все що вище 10 тис має бути задекларовано, або у випадку виявлення незадекларованих коштів, їх мають право вилучити. www.cbsa-asfc.gc.ca/travel-voyage/ttd-vdd-eng.html
-
Дешеві westjet, але він летить з амстердаму, в основному, крім них польський LOT, німецька Lufthansa і канадський Air Canada, ціни приблизно одинакові, сідаєте на сайт і перебираєте аеропортами і датами, також ціна залежить від кількості пересадок, тому як вже собі складете маршрут. Білети дивіться простотв гуглі, забивайте з якого міста і в яке, дивіться хто летить і тоді шукайте білети на їхніх офіційних сайтах, так повинно бути дешевше
-
І найдешевший, але залежно звідки починається маршрут, я виїжджав з України то в Амстердам ше треба було добратися, а з 2-ма діитми дорого весела, тому мені простіше і дешевше получилося з Варшави. А можливо хтось зараз в Італії, чи Англії, тому там діло індивідуальне.
-
Westjet, Амстердам - Калгари. Напевно найзручніший
-
Все індивідуально , потрібно подивитись , дати , місто і т.д
-
Я теж з України , через Бухарест ( візи там вклеювали ) В грудні , Бухарест-Амстердам-Калгарі - Едмонтон , 650$
-
На 12 хв розказує про фінансову допомогу 😁 інформація гарна, але інші блогери теж звонять і їм інше кажуть на гарячій лінії 😅 То де правда? 🙈🤷♀️