Канадський Марк Chat
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, групу телеграм для Вінніпега? Дякую
-
Дивіться на сайті, там має бути інфа. В крайньому випадку, там зазначено, що можна заплатити в аеропорту, але буде +30 cad, за валізу. Спробуйте за кодом який прийшов вам на пошту зайти в свій профіль і додати багаж
-
Вітаю, хто які квитки знаходив до калгарі/саскатун, в мене щось дешевше 1000 Дол. З багажем не виходить...
-
Я чула, що програму продовжили.. Тобто якщо я у квітні прилечу... допомоги не получу?
-
Хтось знає чи можна отримати ворк перміт до 18? Або які є інші варіанти його отримання в майбутньому коли виповниться 18?
-
Як варіант глянути і якісь речі відправити через Meest Express. Може вийде дешевше
-
В Альберті ніби бенефіти дають, які покривають 100% лікування зубів. Розповідали новоприбулі, які користувалися цими бенефітами.
-
Якщо є бенефіт карта від AHC, то чистки і таке різне ніби точно безкоштовно, щодо пломб та лікування не знаю поки
-
Залежить мабуть від офіцера.
-
Я отримав в 17, деяким дають і в 14-15 чув
-
youtu.be/hSJFD6QIQW4
-
Ось тут розповідають про бенефіти на стоматологію та окуліста в Альберті
-
Так. І більше всього, логічно, що програму подовжать
-
Доброго дня , хто відправляв паспорти на вклейку у Варшаву , на яку адресу потрібно ?
-
Дякую
-
Можете
-
Послухайте, про допомогу 3000, з 12ої хвилини
-
youtu.be/4Jv9PPfYVms
-
Хтось знає як можна поміняти вже відправлену заяву на куает або видалити її щоб відправити нову?
-
Подивіться відео вище вашого на 3 смс
16 Jan 2023, 06:08
37438/64839
13 Jan 2025, 17:32