Канадський Марк Chat
-
Дар'я, дякую
-
Так, я не в темі підробки документів чи купівлі довідок про вакцини. То мені соромно повинно бути, я не зрозуміла) Погоджуюсь, в Канаді можливо жити і без вакцинації, просто з постійною періодичністю потрібно робити пцр тести… але це про чесність, не зважайте
-
Тест роби
-
Про чесність Ви коли небудь щось рішали за гроші, або шоколадки обо якісь презенти???? Я про чесність
-
IQ)
-
Ти вже робив?
-
Через таких людей де все рішають за гроші страждають інші люди, які собі позволити "купити все" не можуть. Тому робіть висновки.
-
Деякі хочуть виїхати подалі від таких людей. Наприклад в Канаду. Може там буде трохи краще. І я знаю, що там теж "такий сертифікат" можна купити
-
Але такі люди їх і там хочуть наздогнати)))
-
Цікаво...
-
Не звертайте уваги просто чат ніхто не модерує того будуть писати всілякі неадеквати
-
"Діти" багато з вас в рожевих окулярах Канада на яку ви так сильно сподіваєтесь ці окуляри з вас зніме через 3 місяця
-
Та ми за гроші порішаєм всі проблеми
-
Правила групи: 1.) Розмовляємо тільки Українською мовою! 2.) Поважаємо один одного! 3.) Всі погані слова заборонені!
-
Я з 12 квітня чекаю на візу, крім того війна. Через це я дуже переживаю. Тому розмови на інші теми відволікають. Інколи цікаво навіть просто почитати щось крім : я здав біометрію 30 травня, сьогодні вже 1 червня, коли буде віза і чого так довго?
-
Ти будеш радий порішати за гроші... Просто тут всі такі круті і такі чесні янголята зібрались...
-
Спробуйте написати через кризову форму їм що довго, деколи допомогає
-
Модерують. Інколи цікаво послухати "байки" біля костра ;)
-
Уявіть собі - ні! Якщо десь і допомагали або бистріше зробити, або без додаткових документів то то була допомога добрих людей, а не ринкові відносини «купив-продав». Домовитись, попросити допомогти це одне, а от так в наглу «де купити?» це вже в розріз з чесністю
-
Два рази писав і один раз дзвонив. Прислали запрошення на одноразовий в'їзд. Тепер вони не бачать мого паспорта )
3746/64839