Канадський Марк Chat
-
Scotiabank банк , але хотіли довідку з місця роботи щоб отримати кредитку. Я приніс, як потім виявилось це не була та довідка яку вони просили але все одно дали кредитку. Уточню чому не рекомендую TD, там щоб отримати кредитку на 500 доларів треба покласти на рахунок свої 500 доларів які вони блокують, потім звісно їх можна буде забрати в майбутньому, але як на мене це не зручно, єдиний плюс що можливо це буде впливати кредитну історію в майбутньому, але в Scotiabank дали кредитку на 2000 і ніяких моїх грошей не блокували.
-
Люди всім добра!!підкажіть будь ласка сайт де записуватись на біометрію у Львові...дякую
-
Вітаю. Хтось брав квитки через тур фірму Aksana Travel?
-
Я відправляв листа на пошту [email protected] такого змісту: Please schedule an appointment to the closest date for biometric enrollment for the following applicants: 1. NAME: DATE OF BIRTH: IRCC No.: Phone No.: Email: 2. .... і т.д. на кожну особу + вкладав biometric instruction letter для кожної особи. Підтвердження з датою та годиною прийшло десь за 20 днів
-
Дякую
-
Підскажіть будь ласка аренду авто .Може хтось знає Украінців які здають авто в Едмонтоні,бо на рентах ціни космос.
-
Актуальний